Ексклюзиви
понеділок, 16 липня 2018 07:10

Руки відбілює відвар петрушки

— Як почищу ввечері молоду картоплю, то на ранок соромно дістати руки з кишені. Стають коричневими і шершавими, — говорить 34-річна Аліна Білоус із Черкас.

Змішує по 2 ч. л. лимонного соку та сметани. Додає 1 ч. л. картопляного крохмалю та перемелених вівсяних пластівців для густішої консистенції. Наносить на шкіру. Тримає 20 хв. і змиває теплою водою.

— Петрушка вдома — не рідкість. Відвар із неї відбілює руки так, ніби після прання. Подрібнюю зелень і відміряю її столову ложку. Заливаю 400 мілілітрів холодної води. Проварюю, помішуючи на слабкому вогні півгодини. Протираю руки.

Дієвою є маска з натурального йогурту. Змішує його 50 мл із 2 ч. л. лимонного соку та 0,5 ч. л. солі. Вона підсилює роботу соку. Суміш наносить на руки на 10 хв. Повторює через день. Можна зробити маску з куркуми. Змішати по 1 ст. л. цієї спеції та свіжовижатого апельсинового соку. Розмішати до однорідної маси, щоб не було грудок. Поставити на водяну баню на 2–3 хв. Зняти з плити і нанести на обличчя.

Зараз ви читаєте новину «Руки відбілює відвар петрушки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути