Ексклюзиви
понеділок, 01 червня 2020 05:25

Репростанол повертає чоловіче здоров'я і впевненість

— Через сильний стрес почалися проблеми з чоловічим здоров'ям, — говорить 47-річний Андрій КРУК із Броварів Київської області. — Спершу скоротився статевий акт, з часом взагалі зникло сексуальне бажання. Знайомий фармацевт порадив репростанол. За місяць прийому потенція відновилася.

Рекомендують застосовувати при простатиті, ослабленні ерекції, гормональному дис­балансі й порушеннях сечовипускання. Також для профілактики аденоми.

— Репростанол натуральний засіб на основі витяжок рослин і природних компонентів, — розповідає Анатолій Бондаренко зі столичної фітоаптеки. — Спрямований на відновлення функцій репродуктивної та сечовидільної систем. Засіб сприяє усуненню запалень сечового міхура, нирок. Натуральні складники покращують рухливість сперматозоїдів, збільшують вироблення тестостерону. Регулярне застосування репростанолу попереджає вікові зміни.

Засіб поліпшує потенцію, підвищує сексуальну активність. Усуває передчасне сім'явиверження і продовжує статевий акт.

— Вміст пакетика потрібно розчинити у склянці води або чаю. Приймати за пів години до їжі двічі на день. За місяць застосування підвищується лібідо, посилюється ерекція. За потреби курс пройти повторно. Це безпечно і корисно для здоров'я.

Консультація спеціаліста безкоштовна. Звертайтеся за тел.: 0(96) 180 31 54. Відправляємо по всій Україні Новою поштою, Укрпоштою та Інтаймом.

Не є лікарським засобом. Звіт-протокол Державної установи "Інститут громадського здоров'я ім. О. М. Марзєєва" НАМН України №8/810 від 31.01.2020 р.

Зараз ви читаєте новину «Репростанол повертає чоловіче здоров'я і впевненість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути