пʼятниця, 15 квітня 2011 05:15

"РемМакс" — ефективна дія проти печії

 

— Половина дорослих хоч раз у житті стикаються з таким явищем, як печія. І більшість із них здорові люди. Лише кожен десятий відчуває печію постійно, що може свідчити про захворювання на зразок гастриту чи холециститу, — розповідає київський лікар-терапевт Тетяна Говорунова.

Печія виникає через подразнення слизової оболонки стравоходу травними ферментами, жовчю, соляною кислотою, їжею. Найчастіше її провокує неправильне харчування — надмірне споживання газованих напоїв, гострих та смажених страв, часте вживання ліків. Страждають від неї й люди з надмірною вагою та курці.

— Більшість лікують печію старим дідівським методом — п'ють розчин соди або активоване вугілля, мінеральну воду. Але це малоефективно. Внаслідок взаємодії кислоти й лугу відбувається хімічна реакція, при якій виділяється велика кількість вуглекислого газу. Він розтягує шлунок, утворюється ще більше кислоти. Найкраще з проблемою печії боротися комплексно. Якщо вона турбує людину нечасто, її можна угамувати ліками "на вимогу". Їх уживають тільки при появі печії. Найефективніші серед них антациди — препарати, що нейтралізують кислотність шлункового соку, — пояснює медик.

Найпростіший антацид — звичайна сода. Але до її складу входить натрій, велика кількість якого шкідлива для серцево-судинної системи. Тому медичні препарати зазвичай містять інші речовини, зокрема кальцій і магній.

Фахівці "Київського вітамінного заводу" для швидкого подолання печії розробили препарат "РемМакс". Він усуває печію вже через 3–5 хв. після вживання. Не шкодить організмові, адже містить природні для нього компоненти — кальцій і магній. У його складі немає алюмінію, що виключає ризик нефротоксичності.

Ці ліки вживають при печії, відрижці кислим та відчутті переповнення або важкості в шлунку.

Спосіб уживання: дорослим і дітям із 12 років по одній-дві таблетки. За необхідності дозу можна повторити за 2 год.

"РемМакс" — препарат на основі натуральних компонентів. Діє швидко й ефективно!

"РемМакс" — швидка допомога при печії.

Запитуйте в маркетах і аптеках вашого міста.

Подробиці на сайті www.vitamin.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"РемМакс" — ефективна дія проти печії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути