понеділок, 23 березня 2020 05:30

Регулярний секс зміцнює імунітет

Експерти рекомендують займатися сексом для профілактики захворювань і підвищення стійкості організму до вірусів.

— В активний сезон вірусів імунітет потрібно максимально зміцнювати, — говорить Олексій Кравченко, столичний фітоексперт. — Регулярне статеве життя допомагає бути в тонусі. Два статеві акти на тиждень позитивно впливають на імунну систему, їй простіше боротися з вірусами. Чоловікам у цей час раджу вживати пантомакс. Він посилює потенцію й оздоровлює увесь організм.

Натуральний засіб пантомакс розроб­лений на основі женьшеню, червоного кореня й кедрового горіха. Природним способом відновлює ерекцію, нормалізує гормональний фон, усуває запальні процеси передміхурової залози.

— Складники швидко проникають у кров і починають діяти за пів години, — продовжує Кравченко. — При прийомі пантомаксу в чоловіків нормалізується робота судин, зростає ерекція, посилюється сексуальне бажання. Систематичне вживання засобу вирішує проблему передчасного сім'явиверження. Чоловіки за 50 років кажуть, що засіб подарував їм другу молодість.

Засіб ефективний при психологічній і фізичній імпотенції. Курс триває місяць. Слід приймати по одному драже тричі на тиждень. Пантомакс не спричиняє звикання, не має побічних дій. Рекомендований чоловікам будь-якого віку.

Консультація безкоштовна.

Звертайтеся за тел.: 0(96) 180 31 54

Надсилаємо по всій Україні "Новою поштою" та Укрпоштою.

Не є лікарським засобом.

Звіт-протокол Державної установи "Інститут громадського здоров'я ім. Олександра Марзєєва" НАМН України №8/2269 від 29.08.2019

Зараз ви читаєте новину «Регулярний секс зміцнює імунітет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути