Ексклюзиви
понеділок, 30 березня 2020 05:00

Простатит подолати допоможуть трави

Автор: ФОТО НАДАНЕ Тетяною Радіоновою
  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє трав’яні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє трав’яні засоби від різних недуг

— Торік почалися часті позиви в туалет по малій нужді. Сеча виходила малою цівкою, а за кілька хвилин міхур наче знову наповнювався. Життя перетворилося на каторгу. Ні про який інтим із дружиною навіть розмови не могло бути. Почувався виснаженим, безсилим, — говорить 52-річний Сергій Климов із Миколаєва.

Простатит — це запалення передміхурової залози. Через запальний процес вона збільшується в розмірах і тисне на сечовий міхур і пряму кишку, викликаючи відчуття потреби сходити в туалет. Якщо не усунути проблему одразу, на фоні простатиту може розвинутися аденома — доброякісна пухлина.

— Сусід вичитав хороші відгуки про травницю Тетяну Павлівну Радіонову, — продовжує. — Її засоби від простатиту замовив для батька. Йому допомогли. Я також вирішив спробувати, бо вже не годен був терпіти цю недугу. Замовив трав'яний комплекс і результатом задоволений. Позбавився проблеми неповного сечовипускання. А еліксир молодості, який замовив разом із трав'яним комплексом від простатиту, повернув мені чоловічу силу. Тепер знову можу похвалитися здоров'ям.

Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє трав'яні засоби від простатиту й аденоми за старовинною сімейною рецептурою. У комплекс входить бальзам на цілющих травах і корінні для прийому всередину і мазь у задній прохід.

— При застосуванні моїх засобів симптоми простатиту перестануть турбувати, — говорить травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Трави знімуть запалення, нормалізують сечовипускання, а "еліксир молодості для чоловіків" допоможе відновити статеву функцію. Свої засоби я висилаю поштою з усіма відповідними рекомендаціями. Вони надають хороший оздоровчий ефект. Не мають ­хімічних і гормональних складових, нешкідливі для організму. При виконанні всіх моїх рекомендацій отримаєте відмінний результат і повністю зміцните імунітет.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової.

www.travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Простатит подолати допоможуть трави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути