понеділок, 11 грудня 2017 05:20

Ознаки геморою можуть приховувати серйозні хвороби

  Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Усі рецепти перевірені понад століттям
Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Усі рецепти перевірені понад століттям

— Геморой замучив. Це пекло. Все перепробував — нуль, — каже 54-річний Микола Кличко з Ізяслава Хмельницької області.

— Порекомендували відому травницю Тетяну Павлівну Радіонову, — продовжує Кличко. — Не вірив, що буде толк. Допомогла мені позбутися геморою своїм натуральним еліксиром — п'ю його. Мазь використовую в задній прохід. Як на світ народився. Дякую травниці. Книжка "Встань над болем своїм" — допоміжна.

Тривалий геморой утворює тромби в гемороїдальних шишках, каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова:

— Ці тромби можуть із часом відірватися. Закупорюють судини інших внутрішніх органів. Порушують їхню нормальну роботу. Розширені судини гемороїдальних вузлів легко пошкодити чи розірвати. Це підвищує ризик кровотечі. Ознаки геморою можуть приховувати серйозніші хвороби. Це парапроктит — гнійне запалення клітковини прямої кишки. Частіше буває в чоловіків. Також геморой провокує кишкові кровотечі й навіть рак. Будь-яка з недуг може викликати раптову смерть.

Тому при появі щонайменших проявів геморою не запускайте його. Негайно вживайте заходів. Мої натуральні засоби з цілющих трав і коренів від геморою виготовлені за старовинною сімейною рецептурою. Це — еліксир для внутрішнього застосування і мазь для зовнішнього. Мій натуральний комплекс від геморою діє швидко і дає хороший результат. Покращення відчуєте вже після першої процедури. Сверблячка, кровотеча, болі й інші неприємні відчуття зникають. Якщо геморой викликали запори, пропоную мій збір із цілющих трав і коріння від коліту. Знімає запалення в кишечнику, налагоджує його роботу.

Багато корисної інформації про геморой та інші недуги ви знайдете в моїй книжці "Встань над болем своїм". Вона не замінить мої засоби від геморою. Але хто поінформований, той озброєний. Замовляйте натуральні трав'яні засоби від геморою і книжку "Встань над болем своїм" у мене. Надсилаю їх поштою.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Готує їх за старовинними рецептами сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям. Ці засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі й дають відмінний оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу та замовити книжку "Встань над болем своїм" можна за тел.: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Ознаки геморою можуть приховувати серйозні хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути