Ексклюзиви
четвер, 28 лютого 2008 19:21

Прийміть увечері заспокійливу ванну

1 — Бережіть очі. У хворих на грип можуть бути ускладнення — погіршиться зір. Знижується еластичність тканин. Тому стережіться вивихів та розтягнення зв"язок.

2–3 — Погіршиться самопочуття хворих на дискінезію жовчогінних шляхів. Ускладнюється відтік жовчі. Можуть бути симптоми отруєння. Вдалий час для очищення організму. Перейдіть на полегшене харчування і пийте більше чистої води.

4–5 — Не бажано робити операцій. Організм погано реагуватиме на наркоз. Можна отруїтися парами бензину чи фарби. Уникайте пасивного куріння. Більше часу перебувайте на свіжому повітрі. Розпочніть боротьбу зі шкідливими звичками.

6–8 — Зберігайте внутрішню рівновагу. Занепокоєння марні. Уваги потребує ендокринна система. Без потреби не вживайте гормональних препаратів. Прийміть увечері заспокійливу ванну.

9–10 — Тіло потребуватиме руху — сходіть у тренажерну залу, басейн. Розпочніть курс масажу. Вправи для відновлення рухливості кінцівок будуть ефективними. Остерігайтеся травм голови. Можливі внутрішні крововиливи.

11–12 — Бережіть горло, не оперуйте його. Не пийте напоїв із холодильника, щоб не захворіти на ангіну. Нагадає про себе тонзиліт. Можливе погіршення слуху. Сприяйте виведенню солей із шийних відділів хребта.

13–14 — Частіше розправляйте плечі. Дихайте глибоко. Якщо буде сухий кашель, робіть інгаляції.

15–16 — Потурбуйтеся про повноцінне харчування. Хворим на виразку шлунка слід дотримуватися дієти. Займіться профілактикою карієсу.

17–18 — Поставлені в ці дні діагнози бажано перевірити пізніше, лікарі можуть помилитися. Різко коливатиметься артеріальний тиск. Уникайте стресів.

19–21 — Уповільнюється процес перетравлювання та засвоєння їжі. Може турбувати дисбактеріоз. Запобігайте запорам. Поранення супроводжуватимуться сильною кровотечею.

22–23 — Найбільш вразливими будуть нирки. Стежте за виведенням рідини з організму. Відмовтеся від алкоголю. Важкі дні для хворих на мігрень: напади головного болю не відступатимуть.

24–26 — Є ризик підхопити інфекцію, що передається статевим шляхом. Відкладіть похід до гінеколога. І робити аборти у ці дні не можна. Збільшиться кількість харчових отруєнь. Ліки можуть давати побічні ефекти.

27–28 — Присвятіть час водним процедурам. Підтримки потребуватиме печінка. Бажано не їсти гострого та смаженого. Не зловживайте фармпрепаратами.

29–31— Підвищується ламкість нігтів. Робіть ввечері сольові ванночки. Застосовуйте підживлювальні маски для обличчя. Не варто йти до перукарні та фарбувати волосся.

Зараз ви читаєте новину «Прийміть увечері заспокійливу ванну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути