пʼятниця, 22 лютого 2019 05:25

При серцево-судинних захворюваннях приймають Кардіовіол

— З дитинства страждаю на вегето-судинну дистонію. Останні два роки напади стали сильніші. Нагортає страшна тривога, з'являється відчуття, ніби голову стискають у лещатах, тисне в грудях, серце починає калатати, наче божевільне. Тільки заспокійливим і рятуюся. Хоч тривожить, що в організм потрапляє стільки хімії. Хочу переходити на трави, — каже 52-річна Світлана Тимощук із Дніпра.

— Кардіовіол є на сьогодні одним із найсучасніших і найефективніших препаратів на натуральній основі. У ньому поєднані всі основні компоненти, які сприятливо впливають на серце й центральну нервову систему людини, — розповідає кандидат медичних наук, кардіолог Тамара Фомічова з Києва.

Лікувальну дію препарату обумовлено найбільш ефективним на сьогодні поєднанням чотирьох компонентів. Це екстракти валеріани, м'яти, пустирника й глоду. На відміну від аналогів до складу кардіовіолу входить листя м'яти перцевої, які володіють м'якою спазмолітичною, заспокійливою й жовчогінною дією.

— Основна активна речовина екстрактів м'яти — ментол і його ефіри. Вони рефлекторно розширюють судини серця й головного мозку. Також посилюють секрецію травних залоз, покращуючи апетит.

Автор: www.cardioviol.com.ua
  Кардіовіол є на сьогодні одним із найсучасніших і найефективніших препаратів на натуральній основі. Він сприятливо впливає на серце й центральну нервову систему людини
Кардіовіол є на сьогодні одним із найсучасніших і найефективніших препаратів на натуральній основі. Він сприятливо впливає на серце й центральну нервову систему людини

Кардіовіол застосовують при функціональних порушеннях серцево-судинної системи. ­Йдеться про такі, як нейроциркуляторна дистонія, вегетоневроз і їм подібні.

— Також препарат є ефективним проти розладів центральної нервової системи, які супроводжуються підвищеною емоційною збудливістю, дратівливістю, безсонням. Як допоміжний засіб кардіовіол призначають і при функціональних порушеннях серцевого ритму.

Біологічно активні речовини рослин, що входять до складу цього препарату посилюють дію одне одного. Завдяки цьому ефект кардіовіолу є вираженіший.

— Важливою перевагою цього препарату є його доступність. І ціна в нього досить невисока, і в більшості аптек він є в наявності. Однак перед вибором і прийомом серцевих крапель обов'язковим залишається візит до лікаря, адже правильно підібрати препарати може лише фахівець.

Деталі про препарат можна дізнатись на сайті www.cardioviol.com.ua

Реклама лікарського засобу. Є протипоказання. Заявник: ПрАТ Фармацевтична фабрика "Віола". Реєстраційне посвідчення №UA/16005/01/01 від 23.05.2017. Перед застосуванням лікарського засобу обов'язково проконсультуватися з лікарем та ознайомитися з інструкцією.

 

Зараз ви читаєте новину «При серцево-судинних захворюваннях приймають Кардіовіол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути