Ексклюзиви
понеділок, 26 березня 2018 05:05

Посічені кінчики оздоровлюють лляною олією

— Навесні з волоссям ціла біда. Чим би не мила — сухе, як солома. Вже й туго його не зав'язую, а все одно ламається. Побачила, що з розрекламованими шампунями діла не буде, і почала шукати порятунку з натуральними засобами. Реанімувати шевелюру допомогло какао, — каже Олександра Абрамова, 32 роки, із міста Бердичів на Житомирщині.

Змішує півсклянки кефіру, чайну ложку какао і жовток. Наносить суміш на волосся, накриває голову рушником на 20 хв. Потім миє шампунем і висушує без фена.

— Гарно діє маска з медом і яйцем. Її легко приготувати. Змішую яєчний жовток, по столовій ложці оливкової олії та рідкого меду. Наношу суміш після миття шампунем. Голову замотую харчовою плівкою й закутую махровим рушником на 20 хвилин. Змиваю маску теплою водою.

Для відновлення посічених кінчиків використовує реп'яхову та лляну олію. Мастить ними волосся і втирає в шкіру голови перед миттям. Накриває плівкою або пакетом, замотує рушником. Через годину змиває шампунем.

Зараз ви читаєте новину «Посічені кінчики оздоровлюють лляною олією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути