понеділок, 13 листопада 2017 07:20

Після ортоплазми зникає біль у суглобах і хребті

Автор: www.otyok.kolennogo.bolit-sustav.ru
  Під час процедури ортоплазми лікар вводить тромбоцити в зону ураження, щоб пришвидшити загоєння
Під час процедури ортоплазми лікар вводить тромбоцити в зону ураження, щоб пришвидшити загоєння

— Хворі на артрит, артроз, остео­хондроз щодня страждають від болю. Не можуть вільно рухатися і тому часто відчувають пригніченість. Але сьогодні повернути здоров'я суглобів і хребта нескладно. Один із прогресивних методів лікування — процедура ортоплазми, — каже 36-річний Сергій Петрик, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

Ортоплазма — це кілька уколів в уражену ділянку. Процедура майже безболісна, дозволена з 16 років. Здатна вилікувати міжхребцеві грижі, п'яткові шпори, пришвидшити загоєння переломів і вивихів, допомогти при пошкодженні м'язів і зв'язок.

— Для процедури не використовуємо медикаментів, лише кров із вени пацієнта. Обробляємо її в центрифузі, отримуємо плазму. В ній є максимальна концентрація тромбоцитів, що відповідають за відновлення тканин і кісток. На проблемну ділянку наводимо УЗД-сканер і бачимо на моніторі, що всередині суглоба. Лікар вводить тромбоцити саме в зону ураження, щоб пришвидшити загоєння, — продовжує Сергій Володимирович.

Тромбоцити сприяють відновленню кровопостачання, нормалізації кількості рідини в суглобі. Регенерація відбувається природним шляхом. У результаті зникає набряк, запалення, амплітуда рухів збільшується, минає біль.

— Курс лікування передбачає три-п'ять ін'єкцій із проміжком у три-­десять днів. У складних випадках треба пройти повторний курс. Його фахівець може призначити за вісім-­десять місяців. В "Ортомед Просперітас" лише за цей рік завдяки ортоплазмі одужали більш як 1300 людей.

Лікування плазмою можна поєднувати з іншими оздоровчими методиками. Процедура не викликає побічних ефектів або алергій. Її виконують стерильними й одноразовими інструментами, тому повністю безпечна.

Клініка "Ортомед ­Просперітас" у Полтаві розташована на вул. ­Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а.

Тел.: 0(532) 58 03 08,

0(66) 285 25 48, 0(67) 186 55 70

Із послугами медзакладу можна ознайомитися:

www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Після ортоплазми зникає біль у суглобах і хребті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути