Ексклюзиви
вівторок, 20 листопада 2018 06:25

Пересушені руки пом'якшує молочна сироватка

— Від холоду руки лущаться, — каже Ніна Шипило, 36 років, із селища Глибока Чернівецької області. — Одягнути капронові колготки — ціла біда. Доки дотягну до верху, то всі в затяжках. Мащу руки кремами по кілька разів на день і без толку.

Допоміг вазелін. Мастить ним руки й одягає бавовняні рукавиці на ніч. Перед цим парить півгодини руки у ванночці з м'ятою, подорожником, ромашкою чи липою.

— Шкіра взимку потребує вдень живлення, вночі — зволоження. Влітку все навпаки, — розповідає косметолог 44-річна Дарина Пояркова з Черкас. — Погіршують її стан батареї, які сушать повітря в приміщенні. Від цього швидко випаровується волога зі шкіри. Такі ж наслідки бувають, коли п'ють замало рідини.

На ніч у крем видавлює вітамін А з капсул і мастить шкіру. Або нагріває касторову олію на батареї і втирає в руки протягом 3 хв. Одягає поліетиленові рукавички, наверх — трикотажні. Так поживні речовини глибше проникають у розкриті пори. Вранці змиває і мастить кремом.

— Перед усіма масками треба зробити чистку шкіри від частинок, що утворилися від пересихання. Для цього нанести молочну сироватку на 10 хвилин. Змити водою і намастити зволожувальним кремом.

Восени потрібно їсти цитрусові, капусту, болгарський перець і яблука. Також у раціон додати жовті фрукти й овочі, бо вони містять бета-каротин.

Зараз ви читаєте новину «Пересушені руки пом'якшує молочна сироватка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути