Ексклюзиви
четвер, 07 лютого 2008 14:40

Ольга Жулавська вирощує і продає морський індійський рис

Підкажіть, де можна купити морський індійський рис? У мене виявили камені у нирках. Кажуть, цей рис допомагає.

Запитує Марина Гарячка, із смт Талалаївка Чернігівської обл.

— Про корисні властивості морського індійського рису я дізналася з Інтернету. Подзвонила дочці в Німеччину. Вона сказала, що можна купити в Ізраїлі, — розповідає киянка 55-річна Ольга Жулавська.

Жінка дізналася, що морським рисом можна лікувати понад 100 захворювань.

— П"ю я його з серпня. Зміни в організмі помітила відразу. Діє, як сечогінний засіб: вийшов пісок із нирок, покращилося самопочуття, перестала боліти голова. Він замінює антибіотики. Страждала на хронічний цистит, особливо в холодний період, тепер хвороба минулася. На вагах не перевіряла, але по речах помітила, що схудла, — веде далі Жулавська.

Морський індійський рис використовують при радикуліті, відкладенні солей. За словами Ольги, рисовий напій освіжає й розгладжує шкіру обличчя.

— Після миття голови ополіскую ним волосся, тільки без цукру. Ефект неперевершений, як після доброї маски. Волосся стає блискучим, міцним, — зізнається жінка.

Ольга Жулавська індійський рис почала вирощувати і продавати. За 100 г продукту просить 60 грн. Цю порцію треба залити літром води і настояти дві доби. Товар погоджується передати покупцеві автобусом. Про лікування морським індійським рисом можна розпитати в неї за телефонами: (067) 379 84 54, (044) 295 45 91.

Телефони ще однієї киянки, яка продає індійський рис, ми знайшли в Інтернеті.

Наталія Вікторова пропонує рис по 50 грн за 12 ложок. Вона теж може передати товар покупцеві автобусом. Тел.: (067) 778 50 29 або (044) 200 80 60.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Жулавська вирощує і продає морський індійський рис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути