понеділок, 01 жовтня 2007 15:37

Олена Столярчук позбулася нежитю за три дні

Киянка Олена Столярчук, 35 років, сиділа в вагоні метро поблизу вікна й застудилася. Наступного дня мала нежить. Від цієї недуги жінка робить краплі з цибулі за маминим рецептом.

— Дрібно нарізаю цибулю й підсмажую її на чистій сковорідці, доки не пустить сік, — розповідає Олена. — Потім перемішую з соняшниковою олією. Щоб було смаженої цибулі та олії один до одного. Суміш має настоюватися 12 годин. Після цього проціджую. І закапую по 1–2 краплі через 4 години.

У Столярчук двоє синів. Жінка каже, що дітям гріє носи, коли десь застудяться.

— Варю яйця. Закутую в рушник і так грію носика, — говорить жінка. — Інколи видавлюю сік буряка або моркви. Перемішую із соком алое. Так ліки менше подразнюють слизову.

Олена Столярчук знає, як робити краплі з часнику. Натертий на дрібну терку овоч залити олією та настояти 6–12 годин. Потім процідити.

— Я майже ніколи не купую в аптеках ліки від застуди, — говорить киянка. — Завжди є рецепти на травах або з овочів, які можна зробити вдома. Нежить я вилікувала за три дні.

Зараз ви читаєте новину «Олена Столярчук позбулася нежитю за три дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути