Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2018 05:36

"Не сподівайтеся. Геморой сам не мине"

"Не сподівайтеся. Геморой сам не мине"

— Навіть не думав, що в мене геморой. Трохи кровило і якась шишечка. Порадили ставити лід або сиру картоп­лю — марно. Потім ставало все гірше й гірше, — каже 53-річний Микола Кошкін із Сум.

— Різати боявся. Це ж все поруч зі статевими органами, — продовжує. — А я ще не старий чоловік. Знайомі багато різного радили, пропонували. Вибрав книжку Тетяни Павлівни Радіонової "Встань над болем своїм". Прочитав, переконався, що треба терміново звертатися до травниці. І не помилився. Вона врятувала мене трав'яними еліксиром і маззю.

— Хворі на геморой часто переконують себе, що все саме пройде, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Не сподівайтеся. Геморой сам не мине. Є кілька стадій недуги. На першій ви майже нічого не відчуваєте. Головна ознака — поява крові, коли ходите в туалет. Друга стадія — свербіж, печіння, біль. Із прямої кишки випадають шишки геморою. Після випорожнення самі вправляються назад. На третій стадії геморою вузли випадають не лише в туалеті, а й при фізичних навантаженнях. Самі вже не вправляються. Треба допомогти рукою. Біль, свербіж, печіння стають сильніші. Особливо під час випорожнення. Часто починається кровотеча. Четверта стадія — вузли, що випали, не вправляються.

— Вживайте заходів одразу, аби не було пізно, — говорить травниця. — Мій натуральний комплекс від геморою діє швидко й дає хороший результат. Покращення маєте відчути після першої процедури. Свербіж, кровотеча, болі та інші неприємні відчуття зникають. Ви нормально ходите в туалет. Якщо геморой спровокований запорами, пропоную мій збір із цілющих трав і коренів від коліту. Знімає запалення в кишківнику, налагоджує його роботу. Має послабляючий эфект.

Свої засоби я надсилаю поштою. Багато корисної інформації про геморой та інші недуги ви знайдете у моїй книжці "Встань над болем своїм". Вона не замінить вам мої засоби від геморою. Але хто поінформований, той озброєний. Замовляйте натуральні трав'яні засоби від геморою, а також книжку "Встань над болем своїм" у мене.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Готує їх за старовинними рецептами ­своєї сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям. Ці засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі й дають відмінний оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу та замовити її засоби, а також книжку "Встань над болем своїм" можна за тел.:

0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «"Не сподівайтеся. Геморой сам не мине"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути