четвер, 20 березня 2008 18:25

Масажне ліжко за три сеанси знижує рівень цукру в крові

Автор: фото: Вікторія ЦИМБАЛІСТА
  57-річна Ольга Гладиш сеанси на масажному ліжку проходить із 2005 року. За цей час їй вдалося вилікувати хронічний бронхіт та алергію. Нині жінка по кілька разів на тиждень приходить до салону робити масажі хребта, хоче позбутися сколіозу. Їй допомагає ко
57-річна Ольга Гладиш сеанси на масажному ліжку проходить із 2005 року. За цей час їй вдалося вилікувати хронічний бронхіт та алергію. Нині жінка по кілька разів на тиждень приходить до салону робити масажі хребта, хоче позбутися сколіозу. Їй допомагає ко

47-річній Марії Павлюк із Івано-Франківська чотири роки тому поставили діагноз — остеомієліт. Кістки в її організмі розкладалися. Лікарі казали: у кращому разі буде інвалідом, прикутим до візка. Нині жінка ходить на роботу. У вільний час їздить на заміську дачу — сама дає раду 10 соткам городу. Пояснює, що їй допомогло корейське ліжко із турманієвої кераміки.

— Проблема була у хребті й судинах. Кров неправильно функціонувала. Лікарі спочатку казали — сколіоз, потім остеохондроз, грижі в шийному і грудному відділах. А потім визначили, що кальцію кісткам бракує — от і розсипаються. Через високий рівень цукру у крові важко було вибрати правильні препарати, — ділиться Павлюк. — Діти в мене до школи ходять, чоловік сам ради не міг дати, а тут ще і я з таким діагнозом. Біда була.

Сусідка розповіла, що сама кілька разів ходила в салон, де продають медичне обладнання. Там вона робить безплатні масажі. На лекціях зазначали, що їхня програма допомагає при проблемах із кістками. Наступного дня повела туди Марію.

— Спочатку було смішно з їхніх розповідей і методики. Але в мене вже був такий стан, що втрачати нічого. Лягла я на те ліжко, — веде далі жінка.

Поверх кладуть килимок із турманієвої кераміки. Цей масажер-стимулятор складається із маленьких дисків. Вони нагріваються і добре діють на організм — знімають запальні процеси, покращують кровообіг, знижують рівень цукру в крові.

— Із першого разу мені нічого не помогло, навіть стало гірше. Увечері повисилась температура, страшно крутилася голова, думала — нехай мені та сусідка тільки на очі покажеться, — продовжує Павлюк. — А на другий день болі припинилися, встала з ліжка, і наче якось полегшало. Тому пішла знову до салону. Після трьох сеансів здала аналізи. Виявилося, що вистачило цих кількох процедур, аби рівень цукру знизився чуть не на половину.

Жінка пройшла понад сто сеансів. Болі в хребті все менше давали про себе знати. Через два роки на повторному огляді у лікаря її зняли з обліку тяжкохворих. Нині Марія Іванівна працює на швейному підприємстві в Івано-Франківську. Щотижня їздить на дачу в село.

— У нас буває стільки неймовірних випадків одужання, що інколи самі дивуємося. Усе це не одразу, поступово, але помагає, — розказує консультант салону "Нуга Бест" 25-річний Ігор Дмитрук. — Торік у Коломиї лікувалася жінка, якій поставили діагноз рак матки. Через чотири місяці після щоденних процедур вона одужала. Навіть ознак захворювання не було.

У салон в Івано-Франківську можна безплатно приходити на масаж і гріття. Там є 17 ліжок. Люди щодня записуються у чергу. Є ще два платні прилади, на них роблять міотерапію (тренування м"язів) і рефлексотерапію. Вони діють як реабілітація при нервово-м"язових та шкірних патологіях. Вартість одного сеансу 25 грн. Купити ліжко-масажер можна за 15 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Масажне ліжко за три сеанси знижує рівень цукру в крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути