пʼятниця, 11 березня 2011 01:00

Лікування від псоріазу розпочинають постом

Вельмишановна редакціє газети, від усієї душі вдячні вам за публікацію порад відомої української травниці Тетяни Радіонової. Вже не раз зверталися до неї по допомогу при геморої і простатиті. Спасибі, із засобами Тетяни Павлівни ми про них забули. А тепер ось у сина загострився псоріаз. Допоможіть вирішити і цю проблему.

О. Клімов із Києва

— Псоріаз, або лускатий лишай — це хронічне запальне захворювання шкіри. Зазвичай недуга проявляється бляшками і папулами, покритими сріблястими лусочками. Плями з'являються в місцях згинання рук і ніг, на волосяній частині голови, тулуба, колінах і ліктьових суглобах. Іноді псоріаз може виникнути на долонях, підошвах ніг і нігтях, — пояснює Тетяна Павлівна. Це захворювання переважно спадкове, але може бути вірусним, нейрогенним чи обмінним. Воно може проявитися в будь-якому віці, чергуючись загостреннями і покращаннями. Нерідко псоріаз провокують стреси і застуди.

— Лікування слід починати з дво- триденного посту на соку, воді або молочному кисляку. Такий піст можна повторювати раз на два місяці. На початку кожного посту зробіть клізму з теплою водою. Якщо є запори — намагайтеся їх усунути. Зовні змащуйте бляшки відваром із листя горіха і його навколоплідних зелених оболонок. Можна прийняти 15-хвилинні горіхові ванни: півкілограма висушеного горіхового листя залийте відром води і кип'ятіть 30 хвилин. Розведіть настій у воді 37–40 градусів, — каже Тетяна Радіонова. Читачі, що страждають на цю прикру недугу, можуть звернутися до травниці по комплекси від псоріазу. У них входить мазь для зовнішнього застосування, протизапальна і антисептична рідина, яку вона називає "живою водою". Ці засоби прибирають псоріаз зовнішньо. Для лікування зсередини Тетяна Павлівна виготовляє природні ліки з цілющих трав і коріння, що відновлюють клітини печінки, знімають запалення підшлункової залози, усувають дисбактеріоз, вгамовують нервову систему, нормалізують кислотність шлунка, зміцнюють імунітет і не дають псоріазу розвиватися зсередини.

— Шановна Тетяно Павлівно, дуже вдячний вам за зцілення від такої зарази, як псоріаз. Я ним мучився більше 20 років. Вважаю це зціленням, тому що завдяки вашим засобам він уже понад шість років не нагадує про себе. Велике спасибі й низький уклін, — пише у редакцію Іван Душа з Полтави.

Звернутися до Тетяни Радіонової по допомогу можна

за тел.: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97.

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Лікування від псоріазу розпочинають постом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути