Ексклюзиви
четвер, 24 січня 2008 13:52

Лікар Світлана Дегтярьова має вихідні в четвер та неділю

"У мене не хочуть ходити ноги. Вони, як спутані, і тяжкі. Мені 53 роки. Недуга почалася три роки тому. Я лікувався — пройшов усе от і до. Рентгенівські знімки, аналізи — кругом усе харашо. А ноги не ходять, — пише в листі 53-річний Петро Книш із села Осіївка Бершадського району Вінницької області. — Запитував у докторів, що мені робити? Вони кажуть — бережи те, що в тебе лишилося. Я дуже хотів би попасти на прийом до доктора Дегтярьової, яка робить масаж внутрішніх органів. Прочитав про неї у вашій газеті".

Методикою черкаської лікарки Світлани Дегтярьової зацікавилася і Надія Ємець із села Верхня Будаківка Миргородського району на Полтавщині. Жінка має проблеми із печінкою. До цілительки хоче звернутися також пенсіонер Олексій Удод із села Орілька Лозівського району Харківської області. Він не може ступати на праву ногу — болить тазостегновий суглоб. Лікарі кажуть, що то защемлений нерв.

Дегтярьова Світлана Мефодіївна приймає щодня, крім четверга й неділі, з 8.00 до 18.00 у приміщенні колишнього цукрового заводу за адресою: м. Черкаси, вул. Добровольського, 1, 2-й поверх. Моб. тел.: 8 (097) 480 17 55. Дзвонити можна з 20.00 до 22.00 год.

Зараз ви читаєте новину «Лікар Світлана Дегтярьова має вихідні в четвер та неділю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути