Ексклюзиви
пʼятниця, 30 вересня 2011 08:00

Кров перевіряють за декілька хвилин

У медичному центрі "ОЛГЕРД" пацієнтів обстежують та отримують необхiдну iнформацiю без проколювання пальця чи вени. Так зручніше та безпечніше, говорить головний лікар медичного центру 53-річний Петро Кучеренко. Пацієнт не ризикує заразитися через шприц, не чекає результатів із лабораторії.

Цей прилад — аналізатор крові АМП – вітчизняний, випускається Харківським науково-виробничим об'єднанням "Біопромінь". Методику розробляли вчені із Харківського інституту неврології, психіатрії та наркології АМН України з 1992 року.

— На тілі пацієнта кріпимо 5 датчиків. Два на шиї, на сонних артеріях, два під пахвами i один на пупі — де розташовані, відповідно, аорта, лімфатичний проток, порожниста вена. Ці місця — так звані біологічно активні точки на тілi людини. Апарат зчитує інфрачервоне випромінювання пацієнта, обчислює його динаміку, яка змінюється залежно від стану здоров'я. Результат готовий за 15 хвилин. Пацієнт не відчуває дискомфорту – це як знімати ЕКГ.

За отриманими результатами лікар бачить стан крові, загальний стан серця, легень, мозку, порушення в роботі печінки та нирок. Аналіз легко виявляє в організмі хронічні запалення, навіть онкологічні порушення. Комплексне обстеження триває одну годину.

— Обстежували за допомогою аналізатора АМП 40-річну пацієнтку. Показники засвідчили, що є пухлина. Жінка підтвердила, що прийшла перевірити, чи справді має міому матки. Ранiше її оглядали в іншому місці. При проведеннi УЗД їй поставили попередній діагноз — рак матки. Ми його підтвердили на аналізаторі.

У столичному медичному центрі "ОЛГЕРД" до рiчницi його вiдкриття пiдготували подарунок — комплексне обстеження пацієнтів за 50% вартості. Ювілейна пропозиція триватиме до 1 січня 2012 року.

— За один прийом пацієнту  зроблять УЗД, аналізи крові, обстежать серце, нададуть консультацiю лікаря. Додатково жінки мають можливiсть дослідити груди на мамографі — перевірити, чи нема пухлин. Відразу оцінюємо роботу всіх органів.

Постійно діє акція "Здоров'я для всіх". Клієнт, який приведе на обстеження знайомого чи родича, отримає 20% знижки для себе.

Адреса медичного центру "Olgerd": бульв. Акад. Вернадського, 36. Тел.: 0(44)362 24 34,

0(44) 422 95 05.

www.olgerd.com.ua

Ольга ЧЕРНЕНКО

Зараз ви читаєте новину «Кров перевіряють за декілька хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути