Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2008 17:59

Кораловий кальцій очищує воду

"Мене зацікавила стаття про Лідію Кривохижу з Лубен на Полтавщині, яка вилікувала гайморит кораловою водою ("ГПУ", N3 від 11.01.08). До болю знайома ситуація. Моя дочка без краплів не виходить із дому. Де можна купити кораловий кальцій?" — запитує Алла Бернад із села Чорномин Піщанського району на Вінниччині.

Більше про кораловий кальцій "Алка Майн" просять розповісти Надія Євтушенко із села Свічкарево Кобеляцького району та Ольга Шупик із Попівки Миргородського району, що на Полтавщині. А також Сергій Кузьменко із села Недогарки Олександрійського району Кіровоградської обл., який 10 років хворіє на гайморит.

— "Алка Майн" — це не лікарський препарат, в аптеках його немає, — пояснює член Міжнародного коралового клубу з Полтави Руслан Подько, 27 років.

— Це мінеральна композиція для очистки води. Вона нейтралізує хлор, зв"язує солі важких металів, пестициди, виводить з організму токсичні речовини. Крім подрібненого коралу та 69 мікро- та макроелементів, в ній є трішки природного антибіотику — срібло та аскорбінова кислота для кращого засвоєння кальцію. Упаковка із 12 пакетиками по граму коштує 175 гривень.

"Алка Майн" можна купити лише у представників клубу. Ця організація належить до компаній мережевого маркетингу — товар продають не в магазинах, а через розповсюджувачів. Більше про коралову воду можна дізнатися за телефоном Руслана Подька: 8 (066) 331 06 37.

Зараз ви читаєте новину «Кораловий кальцій очищує воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути