Ексклюзиви
понеділок, 10 квітня 2017 00:30

Кліщ демодекс шкодить всьому організму

 

— Мучився від демодекозу два роки. Щовесни обличчя обсипало прищами, — каже 53-річний Микола Боєць із Запоріжжя. — На третій рік вирішив остаточно позбутися його.

— Прочитав книжку травниці Тетяни Павлівни Радіонової "Встань над болем своїм". Набрався сил і здоров'я. Вона — мудра, хороша за змістом і оформленням. Після прочитання одразу вирішив скористатися засобами від демодекозу. Два місяці — і я здоровий. Демодекса в мене більше немає.

Присутність кліща демодекса в організмі ще не свідчить про хворобу. Демодекоз проявиться, якщо кліщі почнуть розмножуватися, каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова.

 Якщо у вас хороше здоров'я, в нормі імунітет і щитовидка, то кліщ не активізується і не завдасть клопоту, — продовжує. — Але не дай Бог — хвороба, навіть така як застуда, кліщ дає про себе знати. Провокує висип, гнійники, нерівності шкіри. З очей — слизові виділення. Повіки запалюються і сверблять, випадають вії. Кліщ демодекс пригнічує імунітет. Коли його стає багато, починає безконтрольно розмножуватися. Є ризик заразити рідних і близьких.

Не чекайте загострення. Одразу починайте боротьбу з ним. Від демодекозу я готую мазь на травах, збір із цілющих трав і коріння. Поліпшення помітне на ­третій-четвертий день. Мій натуральний комплекс виготовлений за старовинною сімейною рецептурою. Не має негативних побічних дій. Головне — виконувати всі рекомендації та закріпити результат. Тоді забудете про це чудовисько назав­жди. Свої збори я висилаю поштою. Багато корисної інформації ви знайдете в моїй книжці "Встань над болем своїм". Вона не замінить моїх засобів від демодекозу. Але хто поінформований, той озброєний. Замовляйте в мене натуральні трав'яні засоби від демодекозу, а також книжку "Встань над болем своїм". Не ставте своє здоров'я на другий план. Від цього залежить якість і тривалість вашого життя.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Готує їх за старовинними рецептами сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям. Ці засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі й дають відмінний оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу та замовити книжку "Встань над болем своїм" можна за тел.: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98 www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Кліщ демодекс шкодить всьому організму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути