понеділок, 27 листопада 2017 00:31

"Кліщ демодекс довів мене до нервового зриву"

  Тетяна Павлівна Радіонова готує  ефективні засоби за старовинними рецептами сімейної династії травників
Тетяна Павлівна Радіонова готує ефективні засоби за старовинними рецептами сімейної династії травників

— Демодекс уразив мене ще в молоді роки. Була красива дівчина з гнійно-прищавим обличчям. Жах, — розповідає 55-річна Наталія Романова з Луцька.

— Вдавалося прибрати його на деякий час, — продовжує. — Але потім висип спалахував із новою силою. Може, через неправильне харчування. Я любила поїсти гострого й смаженого. Кліщ демодекс довів мене до нервового зриву. Все починалося знову і знову, доки не знайшла відому українську травницю Тетяну Павлівну Радіонову. Вона теж в юності хворіла демодекозом. А зараз — обличчя чисте, світиться. Книжку "Встань над болем своїм" перечитую вже кілька разів. Завжди знаходжу в ній багато корисного й цікавого. Раджу всім.

— Часто люди не здогадуються, що їхня шкіра обличчя псується через кліща демодекса, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Вони бувають двох видів. Одні живуть у фолікулах волосся, другі — під шкірою обличчя. Кліщ в основному веде нічний спосіб життя. Вночі повзає під шкірою та провокує сильний свербіж. Ризик зараження залежить від гігієни й імунітету. При дотику зараженої людини до здорової зі слабким імунітетом ризик посилюється.

Кліщ не завжди приживається. Раджу не вживати гострі та жирні страви, копченості, алкоголь, каву, шоколад. Люди з демодекозом часто мають хвороби щитовидної залози й кишківника. Позбавляйтеся демодекозу вчасно. Інакше він спровокує у вас депресії, нервові зриви, психози.

Від демодекозу я виготовляю мазь на травах, збір із коріння та цілющих трав. Поліпшення помітні на третій-четвертий день. Мій натуральний комплекс виготовлений за старовинною сімейною рецептурою. Він не має негативних побічних дій. Головне — виконувати всі мої рекомендації та закріпити результат. Тоді забудете про це чудовисько назавжди. Багато корисної інформації знайдете в моїй книжці "Встань над болем своїм". Вона не замінить моїх засобів, але хто поінформований — той озброєний. Замовляйте в мене натуральні трав'яні засоби від демодекозу, а також книжку "Встань над болем своїм". Висилаю їх поштою.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Готує їх за старовинними рецептами сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям. Ці засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі й дають відмінний оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу й замовити книжку "Встань над болем своїм" можна за тел.:

0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97,

0(66) 044 08 98

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «"Кліщ демодекс довів мене до нервового зриву"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути