Ексклюзиви
пʼятниця, 07 жовтня 2011 07:30

Головний біль лікують страусовим пір'ям

Автор: фото: Андрій Шматов
  Столичний лікар Валерій Миргородський показує пристрій, яким коле по точках. Склав його із голок
Столичний лікар Валерій Миргородський показує пристрій, яким коле по точках. Склав його із голок

Столичний лікар-фізіолог 69-річний Валерій Миргородський лікує пацієнтів доторками. Ставить діагноз за температурою ділянок тіла, виглядом волосся, язика, очей, нігтів. За вібраціями голосу визначає вік людини.

— Організм чутливіший до легкого доторку, до слова, сказаного пошепки, ніж до сили. Цим правилом користуються бабки-шептухи. Кожна ділянка шкіри пов'язана з органом. Торкаючись до точки на тілі, можна поставити діагноз і вилікувати будь-яку хворобу. Відчуваю кінчиком пальця перепад температури до десятої частки градуса.

Лікар згадує, як лікував у поїзді 12-річного хлопця. Він почав плакати серед ночі.

— Торкнувся місця під його правим коліном. За болючістю точки з'ясував, що в дитини приступ апендициту. Живіт не чіпав. Це одна з помилок лікарів. Вони продавлюють тонку стінку сліпої кишки до болю, а потім кажуть: перитоніт. Натискав на точку кілька разів — і зняв приступ. У дев'яти з 10 випадків апендикс вирізати не треба.

Кожна ділянка тіла має різну чутливість. За нею можна визначити, який орган недужий.

— Приходить пацієнт, у нього сім років випадає диск. Кладу його на живіт, легесенько торкаюся двох точок, пов'язаних із печінкою і підшлунковою. А чоловік дико кричить. Даю гарантію, що за три рази вилікую. Після першого прийшов, сміється. Нічого не болить. Підшлункова почала виробляти речовини для підтримки міжхребцевого диска. Він став пружніший, піднявся і перестав тиснути на нервові корінці.

Валерій Миргородський торкається пацієнтів руками, камінням, деревом, голками, волосинами. Страусовим, лебединим чи курячим пір'ям лікує мігрені.

— Хворий сидить із заплющеними очима, а я легенько лоскочу йому щоки, лоб, шию. Енергії, які при цьому впливають на людину, називаю "волосковими". Ефект буває разючий: зникають невиліковні хвороби.

Зараз ви читаєте новину «Головний біль лікують страусовим пір'ям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути