Ексклюзиви
понеділок, 10 серпня 2020 05:45

Геморой вражає людей із сидячою роботою

Автор: ФОТО надане Тетяною РАДІОНОВОЮ
  Тетяна ­Павлівна ­Радіонова виготовляє натуральні засоби від різних недуг
Тетяна ­Павлівна ­Радіонова виготовляє натуральні засоби від різних недуг

— Відколи перейшла на роботу касиром, загострився геморой, — говорить киянка Аліна Шевцова, 51 рік. — Перепробувала безліч засобів, але настає тільки тимчасове полегшення. Лікар каже, якщо дійде до кровотеч, доведеться робити операцію.

При геморої переповнюються кров'ю венозні сплетіння чи гемороїдальні вузли в зоні заднього проходу. Вони збільшуються, виникають запалення, біль.

— То страшна недуга, від якої ніхто не застрахований, — говорить травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — У зоні ризику люди з сидячою роботою. Тривале сидіння веде до ослаблення м'язів таза, промежини й спини. Це сприяє розвитку геморою. Також до недуги схильні люди, в яких часто виникають закрепи, що спровоковані нераціональним харчуванням. Причиною можуть стати й фізичні перевантаження. Тому від недуги часто страждають спортсмени. І майже у 40 відсотків жінок геморой виникає при нездоровому протіканні вагітності й ускладненнях при пологах.

Ознаками недуги є свербіж, дискомфорт у ділянці анального отвору, утруднене випорожнення. У запущених формах можливі кровотечі, які супроводжуються слабкістю, запамороченням, сонливістю, різким болем. Це може призвести до тимчасової втрати працездатності.

— Геморой не дає повноцінно жити. Сама ця проблема не розсмокчеться, а з часом лише посилюватиметься. Що раніше розпочнете боротьбу з недугою, то кращий результат отримаєте. Щоб позбутися цієї напасті, раджу застосувати мій трав'яний комплекс від геморою.

Засоби виготовлені на основі цілющих рослин за старовинною сімейною рецептурою травників. Не містять хімічних складників, тому не викликають подразнення чи алергій.

— Комплекс складається із мазі для зовнішнього застосування та еліксиру для прийому всередину. Вони м'яко і швидко допоможуть позбутися геморою. Якщо недуга спровокована закрепами, додатково рекомендую застосовувати мій збір із трав і коріння від коліту. Він дає послаблювальний ефект, а головне — налагоджує роботу кишківника. Покращення настає після першого застосування.

Свої засоби Тетяна Павлівна Радіонова відправляє поштою по всій Україні.

Інформацію про натуральні трав'яні засоби для боротьби з простатитом, герпесом, демодекозом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя та шиї і багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової. Дізнатися більше про недугу можна на офіційному сайті

www.travnik.kharkov.ua.

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Геморой вражає людей із сидячою роботою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути