пʼятниця, 04 лютого 2011 03:30

Геморой краще попередити або лікувати своєчасно

"У мене більш як 15 років зберігається післяродовий геморой. Величезні шишки розміром з виноградину, яких ніяк не можу позбутися. Я дуже страждаю, але соромлюся до когось іти. Аналогічна проблема є у чоловіка. Він вже не вірить лікарям, бо проктолог сильно пошкодив його пряму кишку ректоскопом. Тепер вони радять тільки операцію. Багато читали про чудодійні засоби травниці Тетяни Радіонової. Чи може вона зарадити нашій проблемі?"

Катерина К. з Києва

— Нагадаю найголовніші прості правила пацієнтам, які страждають на геморой. По-перше, слідкуйте, щоб ваш шлунок працював, як годинник. Не приводьте до запорів, не їжте всухом'ятку. По-друге, не переїдайте. Не вживайте гостру, смажену, жирну і копчену їжу, — каже Тетяна Павлівна, відома травниця.

Вона закликає відмовитися від алкоголю принаймні під час лікування. Радить підмиватися трохи теплою водою: гаряча стимулює розвиток неприємної хвороби, а холодна провокує простатит у чоловіків і запалення маткових придатків у жінок.

— Від геморою я виготовляю еліксир із цілющих трав і коренів, який слід вживати кожного дня. Крім того, готую мазі. Усі натуральні ліки роблю за сімейними рецептами. Їх почали збирати ще моя мама і бабуся. Ліки мають знеболювальну, протизапальну, протизудну і кровозупиняючу дію. Не пам'ятаю випадків, коли після курсу моєї природної терапії когось клали під ніж.

На відміну від аптечних препаратів, суміші Тетяни Радіонової не містять гормонів і не мають побічних ефектів. Травниця висилає їх по всій Україні і навіть за кордон.

— Препарати Тетяни Павлівни Радіонової — це просто чудо. Її терапія допомогла тещі позбутися геморою. Раніше на лікування вона витрачала тисячі гривень, але результату не було. Тепер ніякого дискомфорту. Мою дружину спіткав жахливий псоріаз по всьому тілу. Я виписав трави. І влітку жінка вже ходила у відкритій сукні. Після цього рекомендую Тетяну Павлівну родичам і знайомим. Низький уклін травниці і її золотим рукам, — пише у редакцію 55-річний Володимир Кононенко з Харківської області.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу можна за тел.: 0(57) 376 32 32,

моб. 0(97) 925 73 97.

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Геморой краще попередити або лікувати своєчасно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути