Ексклюзиви
вівторок, 25 вересня 2018 05:46

Гарбузова маска знімає набряки з обличчя

— Уранці прокидаюся з опухлим лицем, що б не з'їла. Навколо очей набряки. Роблю маску з гарбуза. Настільки задоволена результатом, що вже заморозила гарбузове пюре на зиму, — розповідає Маргарита Селезньова, 29 років, із Черкас.

Тре гарбуз, викладає кашку на марлеву серветку. Кладе її на обличчя й тримає 15 хв. Знімає і вмивається прохолодною водою. Робить процедуру двічі на тиждень.

— Як бачу, що з'являються прищі, наношу гарбузяно-вівсяну маску.

Змішує третину склянки гарбузового соку з 3 ст. л. вівсяного борошна. Для нього перемелює вівсянку на кавомолці. Додає яєчний жовток і 1 ст. л. меду. Все перемішує і збиває міксером. Наносить маску на очищену шкіру на 15 хв., змиває теплою водою.

Перед виходом надвір у вітряну погоду робить маску для губ. Чверть склянки гарбузового соку змішує з 1 ч. л. м'якого сиру до однорідної кашки. Наносить суміш на губи на 5–7 хв., потім протирає їх мокрою серветкою. Для кращого результату повторює процедуру уранці та ввечері.

Зараз ви читаєте новину «Гарбузова маска знімає набряки з обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути