понеділок, 19 березня 2018 07:31

Електризацію волосся знімає лавандова олія

— Не можу зняти на роботі чи в автобусі шап­ку, бо волосся стає дибки. Електризується настільки, що доводиться мочити, щоб якось дати раду, — каже 42-річна Тетяна Дяченко з міста Радехів Львівської області. — Посилює цю проблему опалення, що сушить повітря у приміщенні.

Щоб волосся не електризувалося, змішує один жовток і по 1 ст. л. меду й оливкової олії. Збиває міксером, наносить на волосся і змиває за 30 хв.

— Щоб волосся стало слухняним і водночас гарно пахло, використовую лавандову олію. Наношу її на гребінець і розчісую волосся. Або розтираю в долонях п'ять-сім крапель лавандової ефірної олії та проводжу долонями по ньому.

Щоб шкіра голови не впрівала і не свербіла, робить маску з соком лимона.

Натирає цибулю, вичавлює з неї та з часнику сік. Змішує їх із соком лимона в рівних пропор­ціях. Наносить маску на трохи зволожену шкіру голови. Тримає 20 хв. Змиває теплою водою. Потім ще раз ополіскує, додаючи лимонний сік. Він забере цибулевий аромат. Робить цю процедуру раз на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Електризацію волосся знімає лавандова олія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути