Ексклюзиви
пʼятниця, 03 жовтня 2008 07:12

Для скрабу йогурт змішують із кавою

— У мене жирна шкіра, але я не маю коштів на дорогі скраби чи лосьйони, які допомогли б із тим упоратися, — розповідає 20-річна Олена Сом, студентка з Хмельниччини. — Мама розказала, як удома приготувати корисні маски з продуктів. Думала, дівчата в гуртожитку сміятимуться. Але вони і самі почали просити ці рецепти.

Скраби для догляду за жирною шкірою повинні містити тверді частинки: подрібнені горіхи чи зерна, сіль, пластівці. Вони очищають шкіру, зменшують жирний блиск.

— Є експрес-скраби з солі або соди. Використовую їх у подорожах, коли треба терміново привести шкіру у порядок. Обережно протираю обличчя, потім умиваюся теплою водою. Таку маску не можна використовувати тим, у кого проблемна шкіра. Сіль потрапить у ранки і викличе подразнення, — застерігає Олена. — А ще можна півчайної ложки цукру змішати з мильною піною, або 3 столові ложки йогурта чи вершків зі столовою ложкою меленої кави. Наносити на обличчя і масажувати.

Зараз ви читаєте новину «Для скрабу йогурт змішують із кавою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути