Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2019 05:55

Демодекс отруює організм токсинами

  Від багатьох недуг Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби
Від багатьох недуг Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби

— Мого сина у 40 років обсипало рожевими прищами. Чим тільки не лікували. Купували мазі від прищів — не допомагає. Соромився з'являтися на людях, — каже Лариса Рябоконь з Полтави.

Чоловікові поставили діаг­ноз демодекоз.

— Виписала трав'яні цілющі засоби від демодекозу для сина у травниці Тетяни Павлівни Радіонової. Допомогли. Ми з сином у захваті. Результат на обличчі, — каже жінка.

— Демодекоз — бомба уповільненої дії в вашому організмі, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіо­нова. — Мікроскопічний кліщ демодекс уражає шкіру обличчя. Його улюблені місця: повіки, лоб, складки носа і губ, підборіддя, над бровами. Рідше вражає груди і спину. У місцях зараження часто з'являється червона або рожева висипка, схожа на вугровий сип. Червоніє шкіра, проступає судинна сіточка. У важких випадках утворюються руб­ці. Буває шкіра сильно свербить. Головна небезпека демодекозу — отруєння організму токсинами, які виділяє кліщ. Провокує алергію, порушення зору, слуху.

Від демодекозу я виготовляю протирання і мазь на травах зовнішньо, збір із цілющих трав та коренів внутрішньо. Поліпшення помітні вже на третій-четвертий день. Мій натуральний комплекс виготовлений за старовинною сімейною рецептурою. Він не має негативних побічних дій. Головне — виконувати всі рекомендації і закріпити результат. Тоді зможете забути про маленьке чудовисько-демодекс назавжди.

Інформацію про демодекоз та інші недуги ви знайдете на моєму офіційному сайті www.travnik.kharkov.ua

Від багатьох недуг Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби. Виготовляє їх за старовинними рецептами сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям. Засоби трав'яні натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі й мають гарний оздоровчий результат.

Інформацію про простатит, герпес, демодекоз, псоріаз, грибок, синусит, геморой, парапроктит, артроз, остеомієліт, трофічні виразки, пролежні, целюліт, зайву вагу, втрату пружності шкіри обличчя, шиї та інші недуги можна знайти на офіційному сайті

Тетяни Павлівни Радіонової:

www.travnik.kharkov.ua.

Детальна інформація за телефонами:

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Демодекс отруює організм токсинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути