четвер, 11 лютого 2021 05:06

Демодекоз побороти допоможуть трави

Автор: ФОТО надала Тетяна Радіонова
  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє трав’яні натуральні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє трав’яні натуральні засоби від різних недуг

— Восени обличчя вкрилося червоними прищами. Думала, через зміну води, бо якраз переїхали в місто. За місяць висипи збільшилися. Додалося свербіння, — каже 37-річна Марина Ковальова з Дніпра.

— Почала вмиватися дистильованою водою. Відмовилася від косметики, але не помагало. Коли здала аналізи, виявили демодекоз. Проявився, бо після грипу впав імунітет, — додає Марина.

Недуга виникає через надмірну плодючість кліщів демодексів. Живуть у цибулинах волосся й сальних залозах на обличчі. Ці паразити є майже у кожного, але проявляються при сприятливих умовах.

— Коли організм ослаблений, імунітет не справляється з недугами, які раніше успішно пригнічував, — говорить травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Крім збою імунітету, паразита можуть пробудити всі види випромінювань — комп'ютерне, штучне світло в офісах, мобільні телефони, тривале перебування на сонці. Кліщ буває двох видів — лицьовий і очний. Останній — агресивніший і його важче позбутися. Живе у повіках. Хто раніше з демодекозом не стикався, може переплутати з вуграми чи шкірними висипами. Застосування неправильних засобів тільки погіршить ситуацію. Зволікати з лікуванням не варто, бо можете заразити близьких. Наприклад, при користуванні одними рушниками.

Побороти демодекоз допоможе трав'яний комплекс. Містить збори цілющих рослин і коріння. Комплекс складається зі збору цілющих трав і коріння для прийому всередину та протирання й мазі для зовнішнього застосування.

— Свої засоби виготовляю за старовинною сімейною рецептурою. Вони доказали ефективність протягом не одного покоління. Збір усуває запалення у шлунку й нормалізує його роботу. Спеціальні складові не дають паразиту підживлюватися зсередини, зміцнюють імунітет. А мазь і протирання вбивають кліща, відновлюють шкіру, повертають їй здоровий вигляд. Засоби нормалізують роботу пор, зменшують ризик повторного зараження. Мій комплекс виготовлений тільки на основі трав і коріння. Не містить синтетичних складників. Тому не спричиняє побічних дій чи звикання.

Трав'яні засоби Тетяна Павлівна Радіонова відправляє поштою по всій Україні.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової. www.travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Демодекоз побороти допоможуть трави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути