пʼятниця, 01 квітня 2011 02:30

"Дякуємо Радіоновій за позбавлення від псоріазу"

Мій син з дитинства хворів на псоріаз. Це суцільні муки. Боляче дивитися на тіло дитини, покрите кірками, бляшками з лускою. У нього був постійний свербіж. Ми зверталися і до професорів, і до екстрасенсів. Безрезультатно.

Дізналися від своїх родичів з Харкова, що в їхньому місті живе відома українська травниця Тетяна Павлівна Радіонова, яка успішно лікує демодекоз, екзему, грибок, дермати, псоріаз. Якщо чесно, дзвонила до Харкова без особливої надії. Тетяна Павлівна надіслала нам комплекс від псоріазу з чіткими рекомендаціями щодо застосування. Серед ліків — мазь і цілющий антисептик, який вона називає  "жива вода". Завдяки їм вилікували зовнішні прояви псоріазу. А збір цілющих трав і коріння відновив клітини печінки, зняв запалення підшлункової залози, усунув дисбактеріоз, заспокоїв нервову систему, зміцнив імунітет. Не пройшло й місяця, як від кірок і лусочок не залишилося й сліду. Всі просто диву давалися. А син нарешті припинив комплексувати: більше ніхто не тикає пальцем і не сахається.

Виявляється, трав'яні рецепти почала збирати ще її прабабуся. Потім їх покращували і доповнювали бабуся травниці Софія Євстратова —  доктор медицини Цюріхського університету, а також мама — терапевт і прекрасний діагност зі стажем понад 50 років. Тетяна Павлівна багато чого удосконалила, в той же час дотримуючись досвіду сімейних медичних традицій, дбайливо зберігаючи спадщину свого роду. Цього літа Тетяну Павлівну запрошували для обміну досвідом до Голландії. У місті Дідамі колеги були вражені результатами її лікування травами геморою, статевої дисфункції, простатиту, трофічних виразок, псоріазу.

Ми дуже вдячні Тетяні Павлівні, а кількість її друзів у Луцьку і по всій Україні постійно множиться. Я всім сміливо даю її телефони 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97 і адресу сайту www.travnik.kharkov.ua, щоб стражденні могли звернутися за допомогою до Тетяни  Павлівни Радіонової. Тепер я без сумнівів вірю народній медицині.

Марія Іванівна, з Луцька

Зараз ви читаєте новину «"Дякуємо Радіоновій за позбавлення від псоріазу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути