Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2008 19:42

Більше гуляйте на свіжому повітрі

1–2 — Не переохолоджуйте горло. Пийте теплі напої з медом. У ці дні збільшується кількість захворювань на ангіну. Не можна робити масаж шиї. Є небезпека зміщення шийних хребців.

3–4 — Надмірне нервове напруження може викликати розлади. Тривожність спровокує порушення сну. Організму важко буде протистояти вірусній інфекції.

5–6 — Підвищується плодючість організму. Час подбати про поповнення сім"ї. Запобігайте небажаній вагітності. Пийте чисту воду. Уникайте зневоднення тканин організму.

7–8 — Не допускайте застійних явищ у бронхах і легенях. Можуть розвинутися пневмонія й отит. Зміна погодних умов впливатиме на самопочуття.

9–11 — Частіше непокоїтимуть судоми. Погіршиться рухливість суглобів. Потурбуйтеся про безпеку під час відвідування басейну. Уповільнюється перистальтика кишок. Їжте частіше малими порціями. Не ігноруйте біль апендикса.

12–13 — Різкі рухи тулуба можуть призвести до зміщення хребців попереку. Можливе защемлення нервових закінчень. Не бажано переносити важкі речі. Вдалий період для відвідування косметолога.

14–16 — Уваги потребуватиме система травлення. Загострюється геморой. Попереджайте розвиток закрепів. Не бажано вирушати у далеку подорож. Акліматизація проходитиме важко. Бережіться харчових отруєнь.

17–18 — Стежте за змінами артеріального тиску. Збільшується кількість інфарктів. Гіпертонікам слід попередити кризові стани. Протипоказані хірургічні операції.

19–20 — Приділіть увагу шкірі обличчя. Потурбуйтеся про захист рук від впливу води і миючих засобів. У ці дні не слід стригти та фарбувати волосся.

21–23 — Підвищується ламкість судин. Може виникати носова кровотеча. Не варто розпочинати нового курсу внутрішньовенних ін"єкцій. Яскравіше виявлятиметься схильність до алергійних реакцій на фармпрепарати.

24–25 — Відкладіть проведення операцій на стопах. Частіше давайте відпочинок ногам. Носіть зручне взуття. Перед сном прийміть розслаблюючу ванну. Добрі результати дасть дієта, спрямована на зменшення ваги.

26–27 — Періодично непокоїтиме головний біль. Знижується працездатність. Віддавайте перевагу фізичній праці. Організуйте для себе повноцінний відпочинок наприкінці дня. Кращий час для профілактики захворювань органів видільної системи.

28–29 — Надмірне напруження голосових зв"язок може призвести до втрати голосу. Розмовляйте тихіше. Відкладіть проведення операцій на горлі. Загострюються захворювання щитоподібної залози. Не розпочинайте прийому гормональних препаратів.

30 — Боріться з гіподинамією. Розвивайте гнучкість суглобів. Більше ходіть пішки. Гуляйте на свіжому повітрі. Розпочніть курс масажу м"язів плечового пояса. Особливо корисним буде  плавання.

Зараз ви читаєте новину «Більше гуляйте на свіжому повітрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути