Ексклюзиви
четвер, 29 листопада 2007 18:35

Анатолій Золотін лікує травами й масажами

Біля будинку, де мешкає 35-річний Анатолій Золотін із міста Сміла Черкаської області, завжди людно. До його двокімнатної квартири приходять лікуватися від усяких недуг. Знахар поєднує різні методи лікування.

— У мене останнім часом болів шлунок, — каже 31-річний львів"янин Віталій Сербан. — Ходив до гастроентерологів, але болі не припинялися.

Віталій звернувся до Золотіна. Той визначив, що шлунок болить через зміщення хребців між лопатками. Після масажів болі припинилися.

Першого пацієнта, що мав хвору спину, Анатолій вилікував 1993 року. Тоді тільки повернувся з армії. Згодом до нього почали звертатися з проблемами хребта та переломами. Нині чоловік масажними рухами вправляє диски та вирівнює хребет, складає поламані кістки.

— Після процедур треба себе поберегти: не піднімати нічого важкого, спину тримати рівно, — зазначає Золотін.

Для підсилення лікувального ефекту від простудних захворювань радить уживати мумійо. А для нирок — "Нефрофіт". Від збільшеної печінки варто попити золототисячник. Ця трава добре впливає і на кишечник. Каже, що гастрити та шлункові виразки виникають через захворювання печінки та підшлункової залози. Щоб запобігти цим хворобам, треба тричі на день по чайній ложці пити борсучий жир.

— Моя покійна бабуся вміла народними методами лікувати людей, — розповідає Анатолій. — Вона була сліпа, але чудово розумілася на травах. Сама їх у лісі збирала і мене вчила.

Від бабусі Золотін навчився лікувати гангрени.

Після масажів шлунок більше не болів

— Треба квіти "тьощиного язика", — веде далі. — На п"ятий-сьомий день цвітіння вазону зірвати їх і залити спиртом. Десять днів вони мають настоятися. Потім намочити ватний тампон у настоянці і промити рану. До гангрени слід прикладати по декілька пелюсток.

Захворювання крові Золотін лікує чорнобривцями та кропивою. Готує трав"яні чаї-настої. Але пити їх без консультації не радить.

Згадує, що йому вдалося вилікувати онкохвору пацієнтку.

— У неї були проблеми по-жіночому, — каже Золотін. — Медики їй вирізали саму пухлину, та жінка й далі хворіла. У легенях почала скоплюватися рідина. Коли я зігнав їй воду, виявилося, що в неї вже пішли метастази. Але вона виконувала мої поради, і все вдалося приспати. Тепер вона почувається добре.

Лікар зауважує, що до кожної людини застосовує різні методи. Каже, до нього зверталися дві сестри з однаковими діагнозами. То він лікував різними травами.

Анатолій ніколи не питає імен своїх пацієнтів. Не знає, звідки вони до нього приїжджають.

— Інколи лише по мові визначаю, українець прийшов до мене чи хтось із-за кордону, — каже. — Я не питаю, якщо до мене звернулися, значить, їм потрібна допомога.

Лікуванням займається і 61-річна мати Ататолія Світлана Золотіна.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Золотін лікує травами й масажами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути