У санаторії "Роща" комплексно відновлюють здоров'я

Автор: ФОТО НАДАЛА АДМІНІСТРАЦІЯ САНАТОРІЮ ”РОЩА”
  У санаторії ”Роща” є бювет із мінеральною водою. Вона допомагає вивести токсини, покращує травлення
У санаторії ”Роща” є бювет із мінеральною водою. Вона допомагає вивести токсини, покращує травлення

— Довелося кинути торгівлю на ринку, бо сильно болів поперек — маю грижу у спині. Ще й від постійного холоду коліна викручувало. У поліклініці не допомогли, тільки гроші на пігулки витратила. Тому вирішила полікуватися в санаторії, — каже Лариса Шило з Полтави, 57 років.

— Сусідка порадила "Рощу" поблизу Харкова. Заклад дійсно чудовий. Повернулася звідти й ніби помолодшала, здоров'я прийшло до ладу. Сподобалося, що медики уважні та професійні.

Призначили займатися на лікувальних тренажерах. У спеціальному басейні проходила ефективну процедуру — підводне витягування хребта.

— На курсі лікувальної фізкультури тренер навчив вправ, які можу виконувати вдома, щоб підтримувати спину в нормальному стані. За кілька днів оздоровлення поперек відпустило, суглоби в ногах заспокоїлися. Ще й шию "розклинило", яку мучив остеохондроз, — продовжує Лариса Михайлівна. — А краса яка на території — старезні дуби, тихі алеї, фонтани, цікаві споруди, скульптури. Так добре та спокійно. Навіть тим, хто не має болячок, сюди треба приїжджати за гарним відпочинком у затишному місці.

Клінічний санаторій "Роща" — один із головних оздоровчих центрів Слобожанщини. Розташований на території старовинного парку, поряд з озером. Має власне артезіанське джерело. Оснащений сучасним обладнанням для діагностики, лікування та профілактики найпоширеніших проблем зі здоров'ям.

— Хоча приїхала до санаторію лікувати спину й суглоби, встигла відновити й інші системи організму. Раніше тиск скакав. Сімейний лікар порадив сечогінні приймати, але ефекту було мало. Кардіолог із "Рощі" вдало підібрав терапію, і вже пів року тиск у нормі. Окуліст обстежив, попередив про початкову стадію катаракти. Завдяки йому пролікувалася вчасно.

У "Рощі" здоров'я пацієнтів відновлюють комплексно. Для цього є лікувальні відділення вузького профілю та широкий спектр процедур, що забезпечують загальне оздоровлення і відпочинок.

— Сила нашого санаторію — медики з високою кваліфікацією. Вони постійно навчаються прогресивних методик лікування, співпрацюють із науковцями. Вміють буквально підіймати на ноги людей після інсультів, — говорить Валерій Журавльов, головний лікар "Рощі". — Також допомагають боротися з порушеннями кровообігу мозку, наслідками ­черепно-мозкових травм, невралгією трійчастого нерва. Переломи і травми лікують не пігулками, а власною плазмою пацієнта, що збагачена тромбоцитами. Це оптимальне рішення, бо сприяє одужанню й не має побічних ефектів.

У закладі також відновлюють людей після інфарктів і операцій, лікують ішемічну хворобу серця, стенокардію. Відкрили відділення для онкохворих, де можна пройти реабілітацію після хіміотерапії.

— Кожного відпочивальника обов'язково оглядаємо та призначаємо індивідуальну програму відновлення. До неї входять мінімум 8–10 різних процедур по 10 сеансів кожної. Тобто за курс оздоровлення гості встигають пройти потрібні обстеження і отримати від 80 до 100 корисних для здоров'я процедур. Також призначаємо мінеральні води. Вони покращують травлення, допомагають вивести токсини, зайві солі, — додає Валерій Олексійович.

— Новітнє обладнання, професіоналізм колективу та природні фактори дають високі результати оздоровлення в "Рощі". А якщо хворий має правильну мотивацію і сильне бажання одужати — можливі справжні дива.

Детальніше з послугами санаторію можна ­ознайомитися на сайті: roscha.com.ua.

Заклад розташований за адресою: Харківський район, смт Пісочин, вул. Санаторна, 46. Проїзд від станції метро Холодна гора в Харкові на маршрутному автобусі №1607, платформа №5, №6.

Тел.: 0(57) 742 16 84, 0(67) 573 01 02

Ліц.МОЗУ: АГ №570989 від 7.04.2011 р.

Зараз ви читаєте новину «У санаторії "Роща" комплексно відновлюють здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути