Ексклюзиви
пʼятниця, 15 жовтня 2021 09:06

Три образи нареченої і 45 гостей: ведучий Остапчук з коханою відгуляли весілля
7

Володимир та Христина Остапчуки 15 жовтня 2020 року одружилися. Цьогоріч пара святкує "ситцеве весілля".

Шоумен зустрів юристку Христину Горняк влітку 2019 року на весіллі, де працював ведучим. Ще тоді був одружений на вчительці Олені Войченко, з якою розлучився 6 березня 2020 року. Ексзакохані прожили 13 років і виховували разом двох дітей - доньку Емілію та сина Евана-Олександра.

19 серпня 2020 року, за п'ять місяців після розлучення, освідчився Христині. Шоумен зробив пропозицію руки й серця коханій на першу річницю знайомства.

Заручини відбувались у Стамбулі. Жінка влаштувала сюрприз ведучому: пара тоді вирушила на три дні до турецького міста. Під час подорожі на яхті протокою Босфор шоумен став на одне коліно, тримаючи у руках коробочку з обручкою, й запропонував їй вийти за нього. Христина відповіла: "Так".

Розкішне весілля відгуляли 15 жовтня 2020 року в місті Золоче під Києвом. Планували одружитися 1 жовтня, але інфікувалися коронавірусом, тому були вимушені перенести весілля. Запросили 45 гостей, серед яких були шоумен Іраклі Макацарія, акторка Анна Саліванчук.

Володимир та Христина Остапчуки одружилися 15 жовтня 2020 року
Фото: instagram.com/kristygor
Володимир та Христина Остапчуки одружилися 15 жовтня 2020 року
Володимир та Христина Остапчуки одружилися 15 жовтня 2020 року
Володимир та Христина Остапчуки одружилися 15 жовтня 2020 року
Христина Остапчук за весілля змінила три образи

"Дітей Володимира не було, наше одруження відсвяткували з ними окремо. Коли знайомив мене з Емілією та Еваном, дуже хвилювалася. Та коханий мене заспокоював: "Усе буде класно. Ти їм сподобаєшся". Так і вийшло. Ми добре провели час і швидко знайшли спільну мову", - розповідала Христина.

На весіллі вітали новоспечених молодят і дарували подарунки під акомпанемент піаніста Євгена Хмари. Христина розповіла, що вони з чоловіком так і хотіли почати свято, адже це символічно: саме під звуки клавіш вони познайомилася за рік до весілля.

Володимир обрав чорний смокінг, а його кохана вражала трьома образами. Зустрічала гостей в елегантній сукні з вуаллю, а протягом свята змінювала ще два вбрання.

"У нас з Христиною було одне бажання на двох: провести наше весілля максимально весело в найріднішій і теплій компанії. Тому ми віддалися цього дня повністю і намагалися запам'ятати кожну його хвилину. Що ж стосується програми, ми планували сучасне весілля, тому було багато жартів, сюрпризів і конкурсів, але без бананів і кульок", - ділився чоловік.

Молодята розповідали, що до весілля їхні батьки не були знайомі, тому весь вечір спілкувалися за окремим столом. Церемонія розпису пройшла після заходу сонця - в світлі тисячі свічок, лампочок і софітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наша 11-та осінь" - Тарас Тополя та Alyosha зачарували мережу рідкісними спільними фото

Пара виконала перший танець під живу музику. А сюрпризом для гостей був виступ Вєрки Сердючки з гуртом.

Шоумен 37-річний Володимир Остапчук організував вечірку коханій Христині з нагоди дня народження. 10 жовтня юристка відзначала 35-річчя.

Ведучий підготував дружині вечірку в циганському стилі. Гості й винуватиця свята дотримувалися дрескоду, а зал прикрасили за цією ж тематикою.

Зараз ви читаєте новину «Три образи нареченої і 45 гостей: ведучий Остапчук з коханою відгуляли весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути