середа, 16 січня 2019 05:28

Фрази, які жінці краще не говорити чоловіку

Фрази, які жінці краще не говорити чоловіку
Щоб не сталося поганого, не ображайте чоловіків

Щоб зберегти в стосунках любов та розуміння не можна говорити чоловікам про те, що вони дурні, що жалкуєте у виборі обранця, про проблеми в ліжку та що вони нічого не роблять.
Існує стандартна фраза – ти дурень, яка допомагає отупіти. Подібна думка дружини не підвищує самооцінку, а знижує її.
Не говоріть, що шкодуєте, що одружилися з чоловіком. При цьому додається комплекс – не виправдання надій своєї обраниці. З часом може з'явитися бажання пошукати нову.
Думка про те, що чоловік повинен все вміти по господарству не вірна. Коли можна заплатити фахівцю – ще краще, ніж витрачати час на брудну роботу. Краще дати можливість отримувати прибуток справою, яка подобається, розповідає krasuni.in.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому жіноча істерика корисна для здоров'я

Найстрашнішою фразою є відсутність толку в ліжку. Багато чого можна пробачити і забути, але тільки не це. Подібні висловлювання настільки зачіпають самолюбство, що до розлучення недалеко. Ці фрази не тільки сприяють виникненню безлічі комплексів, але і викликають такі проблеми, які переходять з психологічних в фізіологічні.
Після такого ставлення чоловіки йдуть на зраду.

На території країн, що входять до складу СНД, близько 40% чоловіків постійно змінюють своїм дружинам. У Європі та США цей показник трохи вище 45%. У загальній статистиці 73% чоловіків хоч один раз змінили свою дружину. У мусульманських країнах чоловіки зраджують дуже рідко, так як це вважається великим гріхом і суворо карається.

Зараз ви читаєте новину «Фрази, які жінці краще не говорити чоловіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути