Ексклюзиви
понеділок, 28 жовтня 2013 16:55

Чоловікам про вагітність кажуть увечері

Чоловікам про вагітність кажуть увечері
Фото: zhenskij-sajt.ru

"Три роки тому одружились з чоловіком, дітей планували лише через рік, але я випадково завагітніла. Кілька тижнів боялась про то розповісти чоловіку, - розповідає Тетяна Мазур із Вінниці. - Спочатку порадилась із подругами як правильно зробити, але у них все виходило спонтанно. Більшість про вагітність казали по телефону, щоб не бачити обличчя чоловіка."

Тетяна спочатку сходила до гінеколога, та порадила як приготувати чоловіка до новини про вагітність.

"Чоловіка треба тиждень готувати до цієї новини, - пояснює Тетяна. - Для початку купила на ринку малесенькі дитячі піньєточки. Увечері ніби ненавмисно дістала їх із сумки, сказала що подарую подрузі, вона якраз вагітна. Потім кілька разів заговорила з ним про дітей, як він до них ставиться, яким уявляє свого малюка. Про вагітність запланувала сказати у пятницю ввечері, щоб, якщо наполягатиме на аборті було хоча б два дні спокійно поговорити. Для вечері зготувала рибу та десерт із сиру й полуниці. Прочитала на форумі вагітних, що ситі чоловіки такі новини сприймають більш спокійно. І лише після вечері повідомила про свій стан. Не скажу що він дуже зрадів, але дитинку вирішили залишити. Зараз я на девятому місяці."

"Чоловіки сприймають новину про вагітність не так як жінки, вони ставляться до вагітності як до факту, що до жінки тепер не можна торкатися, тому сприймають це більш нервово, - пояснює психолог Наталія Гудима. - Готувати їх до цього потрібно. Ніколи про вагітність не можна говорити по телефону, зазвичай свого чоловіка побачите ввечері напідпитку, також не можна перед цим вживати спиртного. Найкраще, якщо скажете про це під час легкої вечері, чи навіть у ліжку. Чоловіки завжди вважають що їм рано ставати батьком. Найкращий вік стати татом у 25-27 років. Новину про другу та наступні вагітності чоловіки сприймають спокійніше, бо знають що це та як слід поводитись під час вагітності з дружиною. Коли чоловік одразу наполягає на аборті - не поспішайте. Дайте йому кілька днів оговтатись, потім заговоріть про дитину ще раз. У нас чомусь жінка вирішує чи залишати дитину, наспраді це має бути рішення обох людей." 

Зараз ви читаєте новину «Чоловікам про вагітність кажуть увечері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути