Ексклюзиви
середа, 23 серпня 2017 01:37

Чоловік пробіг 12 кілометрів, щоб освідчитися коханій

Житель казахського міста Астана освідчився своїй коханій за допомогою бігу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Ессе освідчився під водою

Чоловік пробіг 12 км містом, щоб викласти на Google-maps своїм маршрутом слова "Виходь за мене", адресовані коханій дівчині. Про це пише "Единственная".

До такої оригінального задуму він готувався заздалегідь: як розповідає бігун, найскладніше було знайти маршрут, щоб вийшли всі букви і при цьому він ніде не вперся в будівлю непрохідну вулицю.

Чоловік вийшов на вирішальну пробіжку після тижнів підготовки. Слово "Виходь" зайняло у нього майже 10 кілометрів, "За" - півкілометра і ще півтора кілометра зайняло слово "Мене".

Автор: Единственная
  Чоловік пробіг   12 км містом, щоб викласти на Google-maps своїм маршрутом слова «Виходь за мене», адресовані коханій дівчині.
Чоловік пробіг 12 км містом, щоб викласти на Google-maps своїм маршрутом слова «Виходь за мене», адресовані коханій дівчині.

Американець 33-річний Ізяслав Коза завершив 500-кілометровий марафон Швейцарією. Пробіг влаштував, щоб освідчитися в коханні своїй дівчині Аліні Дроновій. Вона родом із Харкова. Живе у Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік пробіг 12 кілометрів, щоб освідчитися коханій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути