понеділок, 18 березня 2019 01:35

8 фраз, які ненавидять чоловіки

Підступність цих фраз в тому, що вони, на жіночий погляд, не звучать грубо або образливо. Ну що поганого в словах "Гаразд, краще сама зроблю" або "Будь чоловіком!"?

Якщо ви сказали їх одного разу, зробіть зусилля і не повторюйте знову. Чоловіки зізнаються, що це найстрашніші слова, які можна почути від своєї обраниці. Вони зазіхають на їх самоповагу, пише psychologies.ru.

1. "Гаразд, краще зроблю сама"

 

Порада психолога: якщо ви попросили чоловіка відремонтувати кран - або тільки попросили викликати того, хто полагодить кран, - дайте йому можливість це зробити самому. "Навіть якщо партнер кілька разів забув це зробити, є шанси, що він щиро хоче вам допомогти, - говорять сімейні психологи. - Дайте йому зберегти обличчя, не говоріть: "Гаразд, краще зроблю сама". Це страшна фраза. Для чоловіка вона означає, що ви не думаєте, що він взагалі здатний щось зробити, і ви його не потребуєте ".

2. "Міг би здогадатися..."

Ці образливі слова не стануть для нього стимулом до дії, тому що ви вимагаєте майже неможливого. Чоловіки погано читають між рядків і не уявляють припущень, скажіть прямо, чого ви від нього хочете

"Жінки збережуть для себе масу часу і нервів, якщо просто змиряться з тим, що чоловіки погано читають між рядків і не мають припущень, - стверджують психологи. - Вони не створені для цього, і їх не перевчити".

3. "Нам потрібно поговорити"

 

Жодні слова не здатні вселити стільки жаху в серце чоловіка, як ця невинна, на перший погляд, фраза. Це провісник серйозної розмови, скарг і критики. Знаєте, що він зробить? "Він подумає, що невдаха, і намагатиметься втекти, - кажуть сімейні терапевти. - Але ж це прямо протилежно тому, що ви хотіли, - сісти разом і поговорити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які жінки зводять з розуму чоловіків

4. "Будь чоловіком!"

Для вашого і його блага не вживайте ці слова. Це груба атака на його ідентичність, сумнів в його мужності і приналежності до великого племені захисників, будівельників і винахідників.

5. "Прибери за собою. Я не твоя мама!"

 

Проявіть креативність і знайдіть більш тонкий спосіб зацікавити його класти речі на місце. Говорячи, що він до сих пір потребує своєї матері, ви, самі того не розуміючи, можете потрапити в точку, - нагадати, як добре йому було з нею.

6. "Ти знову йдеш з друзями?"

Не дивіться на це як на загрозу вашому шлюбу. Звичайно, іноді похід з друзями на футбол - це лише привід для гарної п'янки, але для більшості чоловіків такі зустрічі - це віддушина, щоб поспілкуватися на рівних, обмінятися думками і своїми хлоп'ячими символами влади і статусу.

У таких зустрічах є бонуси і для вас. Іноді, послухавши всі розповіді своїх друзів, ваш партнер приходить до висновку, що він хороший чоловік. І таке насичене чоловіче спілкування змушує його скучити за вашим товариством.

7. "Ти думаєш, вона симпатична?"

 

Ви ставите його в ситуацію, коли неможливо дати правильну відповідь. Чоловіча природа така, що вони завжди відзначають найпривабливішу дівчину. Можливо, і в цьому випадку він вже визначив її для себе. А тепер йому доводиться вирішувати, як з'єднати два однаково правдивих ствердження - що дівчина симпатична і що він любить не її, а вас.

8. "Ой, який животик!"

Потрібно з обережністю відзначати зміни в його зовнішності, бо у чоловіків немає звички жартувати над собою, на відміну від жінок. Не всі потрібно озвучувати, іноді простіше прямо переходити до дій. Буде набагато більше користі, якщо ви в один з найближчих днів випадково опинитеся разом в парку і проведете там кілька годин, а на вихідних дістанете велосипеди і поїдете на прогулянку.

Приводів для взаємного роздратування в тривалих відносинах безліч. Один з найнебезпечніших способів впоратися з роздратуванням - накопичувати його, роблячи вигляд, що нічого не відбувається. Може здаватися, що приховувати своє невдоволення або незгоду з тим, що говорить і/або робить партнер, набагато безпечніше, але це не так. Не сказавши йому (їй) про те, що ми насправді відчуваємо, ми ризикуємо втратити довіру і віддалити можливість відвертої розмови.

Більш того, невисловлене роздратування переходить в область несвідомого. І тоді ми ніби випадково забуваємо зателефонувати партнеру або виконати його важливе прохання. Ці дії не відповідають нашим намірам, але за ними можуть стояти витіснені із свідомості емоції. Тому, якщо ви раптом помічаєте, що подібні казуси починають відбуватися з вами, варто замислитися про їх приховані причини. І знайти сили чесно обговорити їх зі своїм партнером.

Зараз ви читаєте новину «8 фраз, які ненавидять чоловіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути