середа, 06 лютого 2008 15:26

Заряду батареї вистачить на дев"ять годин відео

У мережах City.com і "Юнітрейд" почали продавати південнокорейський портативний цифровий пристрій "Ковон К"ю5". Він поєднує функції кишенькового комп"ютера, МР3-плеєра, GPS-навігатора і відеоплеєра. Прилад може з"єднуватися з Інтернетом по бездротовому зв"язку WI-FI.

— Новий пристрій має рідкокристалічний дисплей для перегляду фільмів і фотографій, — розповідає Андрій Гаращенко, 20 років, продавець гіпермаркету "City.com" на столичній Петрівці. — Можна дивитися передачі, що транслюють через Інтернет, та читати завантажені книги.

"Ковон К"ю5" має сенсорну клавіатуру. Кнопки-картинки на екрані натискають паличкою — стилосом. Керувати пристроєм можна за допомогою пульта. Він додається в комплекті. Записи зберігають на жорсткому диску ємністю 40 або 60 Гб.

"Ковон К"ю5" має два вбудовані динаміки. До нього можна підключити колонки через роз"єм для навушників. Заряду батареї вистачає на 13 год. музики або дев"ять годин відео.

У мережі City.com пристрій "Ковон К"ю5" на 40 Гб коштує 4400 грн, а на 60 Гб — 4650.

Зараз ви читаєте новину «Заряду батареї вистачить на дев"ять годин відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути