вівторок, 02 жовтня 2007 14:04

Відкрився супермаркет товарів для дому

У столичному універмазі "Україна" минулої п"ятниці відкрився магазин товарів для дому "Юск". Крамниця зроблена як супермаркет: різні відділи, крам розкладений на полицях. У Києві — це третій магазин датської мережі. До кінця року планують відкрити ще два.

— Я про відкриття почула по радіо, — каже киянка Олена Варкун, 36 років. — Купила ковдру — вона вже лежить на касі — й це, — показує на комплект постільної білизни, рушник та плед. — Ціни тут невисокі.

На кожному товарі два цінники — жовтий і білий. Продавці пояснюють, що жовті — то акційні. Деякий товар можна купити чи не вполовину дешевше. Наприклад, скляний стіл під телевізор із двома полицями коштує 225 грн по акції. А звичайна його ціна — 449 грн. Чорна софа "Тоскана" зі штучної шкіри обійдеться в 1599 грн за акційною ціною, а повна вартість — 1899 грн. Знижки діють до 21 жовтня.

— Зараз у нас суперакція на ліжка, — каже генеральний директор компанії "Юск Україна" 28-річний Євген Івашеня. — Одномісне ліжко з натурального дерева коштує 349 гривень, матрац до нього — стільки ж. А ще ортопедична основа за 89. Увесь комплект обійдеться в 787 гривень. А в подарунок до нього — ковдра, подушка й постільна білизна.

Двоспальне ліжко (180х200) з матрацом та двома основами коштує 1376 грн. До нього дають подвійний подарунок: по дві ковдри, подушки та два постільних комплекти. Можна вибрати синій або помаранчевий.

— Люди так багато купують, — говорить Івашеня, — що боюсь — ліжок не вистачить. За день у нас п"ять тисяч відвідувачів, із них тисяча — покупці.

Новинка, якої досі, за словами гендиректора, не було в Україні: бокс-матрац на дерев"яній основі. До нього приставляють ніжки — й ліжко готове. Коштує 599 грн.

Зараз ви читаєте новину «Відкрився супермаркет товарів для дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути