Ексклюзиви
вівторок, 18 вересня 2007 15:19

Від запаху в холодильнику допомагає активоване вугілля

73-річна Людмила Потапова на два тижні поїхала зі столиці на дачу в Вишневе під Києвом. Перед від"їздом випадково вимкнула холодильник із розетки.

— А там лишила м"ясо, сало, овочі, — розповідає. — Коли після повернення відкрила холодильник, аж сльози на очі навернулися. Звідти так воняло, все спортилося, — згадує жінка.

Вона помила холодильник розчином оцту (2 ст. ложки на 1 л води), потім поклала туди почищені зубки часнику й шкоринки чорного хліба.

— Нічого не допомагало, — каже Людмила Петрівна. — Згадала, що дочка колись читала, ніби від запаху в холодильнику помагає активоване вугілля. Я розклала пачку таблєток на полички. Через тиждень у холодильнику взагалі нічим не пахло.

У столичному магазині "Ньютон", що в ТЦ "Новий проїзд" у підземному переході між вул. Червоноармійською та Бессарабським кварталом, продають знищувач запаху в холодильнику за 111 грн. Невеличка срібна металева капсула наповнена активованим вугіллям. У магазині можна купити електроочищувач повітря. Прилад за 46 грн працює на батарейках. Він наповнює холодильник озоном і так, убиває неприємний запах.

Зараз ви читаєте новину «Від запаху в холодильнику допомагає активоване вугілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути