Ексклюзиви
середа, 12 грудня 2007 16:13

Валерій Харченко купив музичний центр із USB-виходом

45-річний киянин Валерій Харченко вирішив подарувати племіннику Тарасові музичний центр. Завдання перед собою мав таке: техніка має замінити домашній кінотеатр, тому варто шукати з потужними колонками. Розраховував витратити 1500 грн.

— Почав шукати ще в кінці листопада, — розповідає Валерій Михайлович.— Кілька разів бачив підходящий. Наступного дня приходжу — вже немає.

Продавці кажуть, що попит на музичні центри за ціною до 1500 грн зріс із грудня. Люди готуються до Нового року, купують техніку собі й на подарунки.

— Особливо популярні аудіоцентри з кількома потужними колонками та підсилювачем, — говорить продавець магазину "Ельдорадо" на Подолі Артем Лобанов, 20 років. — Вони дають потужний і якісний звук. Більшість із них читають диски у форматі DivX, на які записують комп"ютерні фільми. Тому таку техніку використовують для музики і кіно.

Часто в магазинах запитують аудіосистеми з USB-виходом. Такі є у "Філіпс", "Панасонік" і "Соні". До програвача можна підключити МР3-плеєр і слухати записи на великих колонках. Також популярні магнітоли з декою на кілька дисків. Можна поставити кілька виконавців і міняти музику за допомогою пульта.

— Спершу думав купувати музичний центр "Соні" або "Філіпс", — веде далі Валерій Харченко. — Але такий, як мені треба, коштує більш як дві тисячі гривень.

У "Ельдорадо" сподобався музичний центр південнокорейської фірми "Деу" з двома колонками потужністю 100 ват. Програвач має дисковод на три диски, USB-вихід і "читає" телеформат DivX. Коштує 889 грн.

— Якість звучання мені сподобалася, — каже Валерій Михайлович. — Купив центр і взяв кілька фільмів.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Харченко купив музичний центр із USB-виходом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути