Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2018 05:36

У містах-мільйонниках швидкісний інтернет з'явиться з березня

Мобільний інтернет-зв'язок стандарту 4G з'явиться в Україні у березні. Спочатку буде в деяких районах міст-мільйонників. З 1 липня запрацює там повноцінно, а також у інших обласних і районних центрах. У селах цьогоріч буде недоступний, бо необхідні для цього частоти зайняті сигналами аналогового телебачення.

4G дає можливість швидше у 10 разів передавати дані й відеозйомку, миттєво завантажувати в п'ять-сім разів більше інформації.

Щоб користуватися швидкісним інтернетом, слід перевірити, чи підходить для цього СІМ-картка вашого мобільного телефона. Для цього набирають *245*4# і тиснуть на кнопку виклику. Якщо картка не призначена для цього типу зв'язку, її міняють у магазинах мобільних операторів на "сімку" типу USIM. Це коштує до 10 грн.

У інших європейських країнах швидкісний мобільний інтернет працює майже 10 років. У Польщі з'явився вісім років тому, в Молдові й Угорщині — п'ять.

Зараз ви читаєте новину «У містах-мільйонниках швидкісний інтернет з'явиться з березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути