Ексклюзиви
понеділок, 19 листопада 2007 16:10

В "Епіцентрах" продають розетки з дистанційним керуванням

42-річний киянин Олександр Примак установив у однокімнатній квартирі на Дарниці три розетки з дистанційним керуванням фірми "Експерт". Вони цієї осені з"явилися у столичних "Епіцентрах".

— У великій кімнаті вийшла з ладу розетка, — розповідає Олександр. — Нею користуємося найчастіше — от і розхиталася. Пробував підкрутити. Та все одно, коли вмикав настінну лампу чи праску, доводилося постійно поправляти дріт, аби був контакт. Тому вирішив замінити на нову.

Продавець порадив чоловікові купити розетку з дистанційним керуванням. Її чіпляють, як трійник, до стаціонарної. Підключають подовжувач на п"ять гнізд. Кожен підключений прилад можна від"єднати від струму, не витягуючи його з розетки. Пульт блокує напругу. Але треба, щоб загальна потужність підключеної техніки була не більшою за 1 кВт.

Дистанційка має дві кнопки: увімкнути й вимкнути. Вона працює від маленької батарейки на 12 В і спрацьовує на відстані до 25 м, через стіни. Однак у наборі батарейку не продають — треба купувати окремо. Найдешевша на розкладках коштує 25 грн.

Продавець попередив Олександра: розетку потрібно встановлювати так, щоб хвилі її пульта не перетиналися з радіохвилями інших пристроїв, наприклад пульта від телевізора.

В "Епіцентрі" пропонують два набори "Експерт". Одна розетка з пультом коштує 30 грн. Набір із трьох розеток і одним пультом — майже 60 грн.

Олександр Примак купив набір. Дві розетки встановив у кімнаті, а одну — на кухні.

Зараз ви читаєте новину «В "Епіцентрах" продають розетки з дистанційним керуванням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути