Ексклюзиви
понеділок, 06 липня 2020 05:40

Універсальні котли тривалого горіння економлять гроші

Автор: northon.in.ua
  Котли Northon виготовляють із високоякісної сталі завтовшки від чотирьох до шести міліметрів. Мають вертикальний теплообмінник зі збільшеною на 40 відсотків площею, порівняно з традиційними горизонтальними
Котли Northon виготовляють із високоякісної сталі завтовшки від чотирьох до шести міліметрів. Мають вертикальний теплообмінник зі збільшеною на 40 відсотків площею, порівняно з традиційними горизонтальними

— Три роки тому поставив твердопаливний котел, — розповідає 56-річний Василь Марченко з міста Кривий Ріг Дніпропетровської області. — Зварили з кумом по кресленнях з інтернету. Влаштовувало все, а за рік почалися проблеми.

Котлом чоловік обігріває будинок площею 110 кв. м. Помітив, що спалює більше дров, ніж сусіди з такими ж хатами.

— Усе тепло вилітало в трубу, — продовжує Василь Петрович. — Вирішив почистити теплообмінник, та дістатися не зміг. Серед зими котел протік, бо прогоріли стінки теплообмінника. Довелося наварювати латки.

— Не всі твердопаливні котли економні і практичні, — каже інженер Георгій з компанії Northon, яка виготовляє універсальні котли тривалого горіння. — Краще обирати ті, що створюють професіонали, враховують усі особливості.

Котли Northon виробляють із високоякісної сталі завтовшки від 4 до 6 мм. Мають вертикальний теплообмінник із більшою на 40% площею, порівняно з традиційними горизонтальними. Завдяки цьому тепло використовується ефективніше, а простота конструкції дозволяє зробити чистку теплообмінника простіше, заощадити час і сили.

Усі котли перевіряють під високим тиском (6 Атм), тому підприємство дає п'ятирічну гарантію на вироби.

— Наші універсальні котли тривалого горіння мають високу ефективність, яка гарантує повне згоряння палива. Коефіцієнт корисної дії до 90 відсотків, працюють на будь-якому твердому паливі. В ручному режимі на одному завантаженні котел робить до двох діб. Є універсальні моделі котлів з бункерами для палива, які треба заправляти раз на тиждень.

Замовити універсальні твердопаливні котли тривалого горіння можна безпосередньо від заводу виробника Northon.

Адреса офісу: м. Київ, вул. Драгоманова, 2а, або за телефонами 0(98) 472 55 27, 0(66) 427 18 09.

Зараз ви читаєте новину «Універсальні котли тривалого горіння економлять гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути