Ексклюзиви
середа, 09 липня 2008 18:20

У "Зарі" купують одяг за півціни

— Спочатку я купила спідницю — шовкову в жовто-червоні квіти за 175 гривень, — розповідає киянка Ярина Боротюк, 29 років. — Наступною уздріла трикотажну полосату футболку за 40 гривень, а далі понеслося!

У столичному магазині одягу іспанського бренду "Зара" на Хрещатику триває розпродаж колекції літнього вбрання зі знижкою 50%.

— Ми навіть не підозрювали, що знижки матимуть такий ажіотаж серед покупців, — знизує плечима 23-річна Олеся, продавець-консультант магазину. — Новий одяг виставляємо на поличках  декілька разів на день. Найбільше жінки приміряють шовкові сарафани з великими квітами, що зав"язуються грубою мотузкою на шиї, та трикотажні футболки. Маємо їх в асортименті близько 10 моделей.

До примірочних магазину вишикувалися черги. Жінки та чоловіки тримають у руках по три-п"ять вішалок із речами.

— Лишила в касі магазину близько 500 гривень, — ділиться Ярина Боротюк. — На море поїду в оновленому гардеробі. Купила й лляні рожеві брюки за 110 гривень, у тон до них вибрала безрукавку. Весь одяг натуральний і яскравий.

Зараз ви читаєте новину «У "Зарі" купують одяг за півціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути