понеділок, 20 травня 2019 05:06

У травні "Санекс Septix" потішить акцією

Канадські біопродукти "Санекс Septix" для власників приватних будинків стають необхідними. Важко уявити асенізатора, який щотижня чистить вашу вигрібну яму. Бо це займає багато часу і зусиль. Натомість "Санекс Septix" зробить це швидше, дешевше і без клопотів.

"Санекс Універсал" із серії "Санекс Septix" використовують для профілактики і прочищення труб на кухні. Біопрепарат чистить не тільки зливне коліно, а й всю внутрішню поверхню труби. Також зникають неприємні запахи. Його використовують в екстрених випадках.

"Санекс Комплекс" — це біотаблетки для переробки відходів вигрібних ям, септиків і каналізації в будинках і квартирах. Зручні у використанні. Таблетку опускають у туалетний бачок. Упаковки вистачить на три місяці.

"Санекс Активатор Компосту" — натуральний біологічний прискорювач компосту. Забезпечує швидке розкладання лугової органіки — листя і трави. Цей компост ідеальний для збагачення городнього ґрунту й землі для квітів у горщиках.

У травні діє акція. Купуючи біопродукти "Санекс Комплекс" і "Санекс Біо Дрен", доставка Укрпоштою буде безкоштовна.

Зараз ви читаєте новину «У травні "Санекс Septix" потішить акцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути