У столичному супермаркеті "Фуршет" на вул. Старовокзальній продають решітки для запікання м"яса та риби. Вони коштують від 41 до 52 грн. Решітка з вузенькими клітинками за 52 грн — для котлет. У металевих виробів дерев"яна ручка.
— У мене решітка для риби і м"яса вдома є. Дуже зручна штука для сімейних пікніків, — ділиться киянин Юрій Гончарук, 46 років. — Поклав між решітками посоленого коропа й тримай над вогнем. Інакше ж рибу на вогнищі не приготуєш. Правда, ручку решітки треба ганчіркою обмотувати, бо все одно нагрівається.
Решітка-гриль для м"яса має регулятор — можна покласти тонкі чи товсті шматки.
— Дружина маринує м"ясо, як на шашлики, — продовжує чоловік. — Тільки шматки довші і тонші робить. Шампурами вона завжди руки колола.
Продавці з супермаркету кажуть, що решітку легко мити.
— Її треба протерти губкою із засобом для миття посуду, — радить продавець. — У мене є така для м"яса. Як посмажили, відразу ж не кидаємося мити. Потім вдома на кухні все одно відмивається і блищить, як нова.
Коментарі