неділя, 08 липня 2007 14:51

У новий гіпермаркет ще не завезли товару

В Івано-Франківську відкрився гіпермаркет будматеріалів ""Епіцентр К"". 25 тис. кв. м спорудили за три з половиною місяці в мікрорайоні "Каскад" на вул. Івасюка,17, навпроти гіпермаркету "Арсен".

Магазин великий, нагадує містечко, де товару продають більше як 100 тис. найменувань. Однак відвідувачі купувати не поспішають, спокушаються хіба на дрібнички. Кажуть, дорого. А багатьох виставлених на вітрини товарів ще не завезли.

— Хотів узяти іспанську плитку на підлогу. Другий день ходжу, стенди оглядаю. Зрештою, вибрав комбінацію. Виявилося, що теракотова є, а бежева — лише для реклами. Запитав інші кольори — також нема. Пішов до іншого відділу купити триметрову рулетку, так вона на три гривні дорожча, ніж у господарському магазині, — розчаровано каже 50-річний Іван Гарбуз.

Тетяна Маркова спеціально відтягувала ремонт квартири до відкриття магазину. Сподівалася зекономити на будматеріалах.

— Та яке там! Найдешевші шпалери коштують 30 гривень за рулон. Це дорого, бо в інших магазинах є й по 8 гривень. А найдешевша дошка ламінату тут на 5 гривень дорожча, ніж у нашому магазині "Крона", — бідкається жінка.

Зараз ви читаєте новину «У новий гіпермаркет ще не завезли товару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути