Ексклюзиви
середа, 28 травня 2008 15:06

У дорожньої праски складається ручка

33-річна киянка Ірина Андрієнко часто буває у відрядженнях. У готелі праску можна позичити не завжди, особливо у маленьких містах. Вирішила купити спеціальну, для поїздок.

Спочатку в "Фокстроті" знайшла дорожній варіант "Оріон". Відкидна ручка складається, якщо натиснути на бокову кнопку. Воду для відпарювання наливають у ручку, звідки вона потрапляє на підошву. Ціна праски — 108 грн.

— Довго крутила її в руках, — згадує Ірина. — Зовні вона приваблива, і ручка легко складається, а от підошва з нержавіючого металу не сподобалася. На білих блузках може залишати сліди.

Неподалік дому в магазині "Самобит" жінка побачила дорожні праски "Філіпс" і "Тефаль". Коштували вони понад 200 грн, але мали підошви з антипригарного матеріалу.

У прасці "Тефаль" є відкидна ручка, як у "Оріона". "Філіпс" без ручки, її тримають за пластиковий корпус із місцем для пальців. Але це незручно.

— "Тефаль" мені сподобалася одразу, — розповідає Андрієнко. — Праска зручно лежить у руці. На ручці гумовий клапан для наливу води. Перемикачі режимів теж розташовані зручно, на корпусі. Є функція посилення пари, коли потрібно випрасувати якусь складну річ.

Минулого тижня жінка їздила у відрядження в Дніпропетровську область, брала з собою праску. Каже, користуватися нею зручно, та й місця багато не займає.

Зараз ви читаєте новину «У дорожньої праски складається ручка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути